Studiegids » Studieverenigingen » Marketing Associatie Amsterdam

Marketing Associatie Amsterdam

De MAA is een carrière-associatie voor studenten in de laatste fase van hun studie. Kortom, derdejaars bachelor- en (pre)masterstudenten aan de universiteit. De MAA focust zich op het gebied van consultancy, marketing, management en communicatie. Door het jaar heen organiseert de MAA trainingen, evenementen, workshops en in-housedagen. Op deze wijze betrekken worden onze leden betrokken met het bedrijfsleven en zorgen wij ervoor dat studenten en bedrijven een goede match kunnen vinden! De MAA is onafhankelijk van de VU, UvA of Nyenrode, maar de MAA heeft hier wel sterke samenwerkingen mee. Hierdoor vergroten studenten met dezelfde interesses, maar van verschillende universiteiten, hun netwerk.

Informatie over Marketing Associatie Amsterdam

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van Marketing Associatie Amsterdam. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:1990
Status:Actief
Doelgroep / instituut:Iedereen geïnteresseerd in Consultancy, Marketing, Management en Communicatie
Aantal leden/contribuanten:700
Bestuur / kantoorlocatie:Roetersstraat 11, Room E1.24
Stad:Amsterdam
Prijs contributie:25

Geschiedenis

De MAA is van oorsprong een carrière-associatie gefocust op marketing alleen. Over de laatste jaren zijn daar belangrijke en sterk gerelateerde gebieden bijgevoegd (consultancy, management en communicatie), omdat deze vier gebieden steeds meer met elkaar in aanraking komen. Daardoor is er een bredere doelgroep voor de MAA ontstaan. De MAA bestaat dit jaar 30 jaar. Dat betekent een zesde lustrum! Dit zal gevierd worden met verschillende activiteiten voor leden en alumni. Hiervoor is een aparte commissie voor ingesteld om dit in goede banen te leiden.

Activiteiten

Activiteiten die wij organiseren hebben altijd te maken met consultancy, marketing, management en/of communicatie. Bij de activiteiten zijn vaak bedrijven bij betrokken om zo studenten zoveel mogelijk in contact te laten brengen met hun mogelijk toekomstige werkgever! Het eerste grote evenement van het academisch jaar 2019/2020 is het Amsterdam Marketing Event op 9 oktober. Hier zullen relevante bedrijven aanwezig zijn bij onder andere recruitment lunches en presentaties. Overige activiteiten zijn Amsterdam Commercial Night, Speeddate Event en Amsterdam Recruitment Event. Neem een kijkje op onze website ma-amsterdam.nl om op de hoogte te zijn van de laatste nieuwtjes omtrent de activiteiten van de MAA!

Missie & Visie

Missie: De MAA streeft er naar om studenten geïnteresseerd in consultancy, marketing, management en communicatie te helpen ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak.

Visie: De MAA wil de meest waardevolle en bekende carrière-associatie in Amsterdam zijn voor alle betrokken stakeholders in het gebied van consultancy, marketing, management en communicatie.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 20 februari 2020 om 08:30.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud