Studiegids » Studieverenigingen » Maecenas

Maecenas

Maecenas is de studievereniging van Cultuurwetenschappen te Amsterdam.

Informatie over Maecenas

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van Maecenas. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Status:Actief
Aantal leden/contribuanten:26
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:De Richel, Amsterdam
Bestuur / kantoorlocatie:Turfdraagsterpad 15-17 (Kamer - BG2 0.31)
Stad:Amsterdam
Openingstijden Sociëteit / borrellocatie:Tweewekelijks op donderdag vanaf 21.00
Prijs contributie:9

Geschiedenis

De vereniging bestaat zo’n 33 jaar, en is de laatste jaren klein maar hecht geworden.

Activiteiten

Iedere twee weken borrelen wij het Theatercafé de Richel. Daarnaast proberen wij maandelijks een cultureel uitje te plannen, zoals het bezoeken van een theatervoorstelling, debatavonden, rondleidingen in het depot van verschillende musea, bioscoopbezoeken en stedentripjes.

Daarnaast gaan we ieder jaar op studiereis naar een culturele bestemming. Het programma is dan gevuld met culturele activiteiten, maar natuurlijk ook het uitgaansleven ontdekken.

Missie & Visie

Het organiseren van uitjes, feesten, bijeenkomsten en ontmoetingen met een cultureel tintje voor studenten van de de opleiding Cultuurwetenschappen. Daarnaast willen wij de naam van de opleiding en de studievereniging verbreden zodat deze meer bekendheid geniet en daarmee ook meer draagvlak binnen de Universiteit en de studenten geniet. Tevens willen wij studenten in aanraking laten komen met kunst en cultuur en de toegevoegd waarde hiervan in de maatschappij kenbaar en herkenbaar maken.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 21 september 2019 om 06:04.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud