Studiegids » Studieverenigingen » Juridische Faculteitsvereniging Ouranos

Juridische Faculteitsvereniging Ouranos

JFV Ouranos is verbonden aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Maastricht. De vereniging is opgericht in 1983 en organiseert sindsdien een groot aantal activiteiten voor zowel leden als niet-leden. Op sociaal vlak biedt JFV Ouranos de mogelijkheid om studiegenoten te leren kennen. Op academisch en carrière-gericht gebied organiseert de vereniging veel verschillende activiteiten, zoals kantoorbezoeken, lezingen, recruitmentactiviteiten en carrièreworkshops.
Lid zijn van de JFV is een verrijking van je studententijd in Maastricht!

Informatie over Juridische Faculteitsvereniging Ouranos

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van Juridische Faculteitsvereniging Ouranos. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:23-09-1983
Status:Actief
Doelgroep / instituut:Rechtenstudenten
Aantal leden/contribuanten:1700
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:De Dikke Dragonder
Bestuur / kantoorlocatie:Bouillonstraat 1-3, 6211LH Maastricht, kamer C0.300F
Stad:Maastricht
Openingstijden Sociëteit / borrellocatie:Openingstijden kantoor JFV Ouranos: Elke werkdag van 10:30 - 13:30 Openingstijden Dikke Dragonder: Ma t/m do: 11.00 - 02.00 vr - za: 11.00 - 03.00 zo: 12.00 - 00.00
Prijs contributie:20

Geschiedenis

In september 1983 werd de vereniging door een groepje vrienden gestart als een gezellige borrelvereniging voor de Maastrichtse rechtenstudent. Tegenwoordig is de vereniging uitgegroeid tot een bekend gezicht binnen de faculteit en niet weg te denken uit het Maastrichtse studentenleven!

Activiteiten

Een scala aan activiteiten op sociaal,- academisch,- en carrièrevlak. Te denken valt aan borrels, kantoorbezoeken, tripjes naar Den Haag, een buitenlandreis, bezoek aan de Europese Unie in Brussel etc. etc.

Missie & Visie

Het verrijken van het leven van de Maastrichtse rechtenstudenten.

Overige Informatie

Nieuwsgierig naar wat JFV Ouranos nog meer te bieden heeft? Schroom niet en mail naar info@jfvouranos.nl

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 5 januari 2020 om 08:27.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud