Studiegids » Studieverenigingen » IAM Core

IAM Core

IAM Core is de studievereniging van de opleiding communication and multi media design. Wij leggen ons focus op het ontwikkeling van onze leden op zo wel social als studie gerelateerde vlakken.

Informatie over IAM Core

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van IAM Core. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:2006
Status:Actief
Doelgroep / instituut:Communication and mulitmedia Design
Url website:website
Bestuur / kantoorlocatie:HvA Theo Thijssenhuis
Stad:Amsterdam

Geschiedenis

IAM Core was opgericht in 2006. De naam IAM Core is een afkorting van “Interactieve Media”, dit was toen de tijd de naam van onze studie.Het was dus de “Core” van Interactieve Media.

Activiteiten

Wij organiseren vooral sociale en studie gerelateerde evenemeneten. In het kader van social events hebben we borrels, feesten, gameavond en natuurlijk introweekend. Onze studiegerelateerde evenementen zijn stagediving (een soort stagemarkt voor studenten en bedrijven) documentaire avonden en huiswerk begeleiding.

Missie & Visie

Onze opleiding heeft veel kansen en ontwikkelings mogelijkheden die door de studenten over de hoofd gezien kunnen worden. IAM Core wilt deze kansen juist dit soort van kansen geven en haar leden de mogelijkheid geven om door te groeien.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 1 april 2020 om 00:54.

Bronnen: geen

Skip to content