Studiegids » Studieverenigingen » HMV Actis

HMV Actis

HMV Actis is de studievereniging voor het Instituut van Marketing Management. De vereniging heeft ten doel voor en ten behoeve van de leden de afstand tussen opleiding en praktijk te verkleinen en de leden de mogelijkheid te bieden contact te leggen met het bedrijfsleven en derde instanties waar zij hun werkkring beogen te vinden en voorts het verrichten van al hetgeen met een en ander samenhangt. HMV Actis organiseert elk jaar verschillende activiteiten om de afstand tussen haar leden en het bedrijfsleven te verkleinen. Het bestuur van HMV Actis kan niet zelf alle actviteiten organiseren, daarom zijn commissies onmisbaar. Er worden verschillende lezingen, workshops en bedrijfsbezoeken georganiseerd. Daarnaast wordt er een congres en een career event georganiseerd, hiernaast ook nog vele andere activiteiten, dit allemaal voor en door de leden van HMV Actis.

Informatie over HMV Actis

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van HMV Actis. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:20 december 1991
Status:Actief
Doelgroep / instituut:Instituut voor Marketing Management
Aantal leden/contribuanten:1019
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:De Negende Cirkel
Bestuur / kantoorlocatie:Zernikeplein 7, kantoor T2.15
Stad:Groningen
Openingstijden Sociëteit / borrellocatie:Maandag: 10:00-16:00 uur Dinsdag: 10:00-16:00 uur Woensdag: 10:00-16:00 uur Donderdag: 10:00-16:00 uur Vrijdag: 10:00-14:00 uur
Prijs contributie:12

Geschiedenis

HMV Actis, ook wel Hanze Marketing Vereniging Actis, is ontstaan op 20 december 1991. HMV Actis is de studievereniging voor het Instituut voor Marketing Management (IMM) aan de HanzeHogeschool te Groningen.

Activiteiten

Er worden verschillende lezingen, workshops en bedrijfsbezoeken georganiseerd. Daarnaast wordt er een congres en een career event georganiseerd. We hebben maandelijks een borrel. We organiseren een liftwedstrijd, een buitenlandse reis en verschillende andere activiteiten.

Missie & Visie

De vereniging heeft ten doel voor en ten behoeve van de leden de afstand tussen opleiding en praktijk te verkleinen en de leden de mogelijkheid te bieden contact te leggen met het bedrijfsleven en derde instanties waar zij hun werkkring beogen te vinden en voorts het verrichten van al hetgeen met een en ander samenhangt.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 13 augustus 2019 om 00:26.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud