Studiegids » Studieverenigingen » GAOS (Geografische Activiteiten en Onderwijs voor Studenten)

GAOS (Geografische Activiteiten en Onderwijs voor Studenten)

GAOS (Geografische Activiteiten en Onderwijs voor Studenten) is de studievereniging voor Bachelor studenten Aardwetenschappen en Master studenten Earth Sciences aan de Universiteit van Amsterdam.

Informatie over GAOS (Geografische Activiteiten en Onderwijs voor Studenten)

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van GAOS (Geografische Activiteiten en Onderwijs voor Studenten). Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:17 november 1992
Status:Actief
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:Science Park
Stad:Amsterdam

Geschiedenis

GAOS was opgericht op 17 november 1992 te Amsterdam.

Activiteiten

Elk jaar worden er sociale activiteiten georganiseerd zoals een Halloween borrel, kerstborrel, boottochtje, schaatsen en een reis naar het buitenland. Ook worden er educatieve evenementen georganiseerd, zoals carrièredagen en lezingen.

Missie & Visie

GAOS’ missie is om studeren leuker te maken door het organiseren van evenementen en sociale cohesie tussen studenten te vergroten, maar ook door ondersteuning te geven in de opbouw van je carrière in het veld. Sociale contacten onder studenten worden versterkt om een betere sociale omgeving te creëren tijdens je studietijd aan de UvA.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 31 maart 2020 om 19:12.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud