Studiegids » Studieverenigingen » G.F.S.V. “Pharmaciae Sacrum”

G.F.S.V. “Pharmaciae Sacrum”

The Groningen’s Pharmaceutical Student Association “Pharmaciae Sacrum” is the study association of Pharmacy students in Groningen. Pharmaciae Sacrum, Latin for “the sacred of the Pharmacy”, was founded on December 12, 1881. It is the oldest study association of Groningen and the second oldest in the Netherlands. Pharmaciae Sacrum, often shortened to P.S., is the department of the national pharmacy association, K.N.P.S.V (Royal Dutch Pharmaceutical Students’ Association) in Groningen. The boardroom of Pharmaciae Sacrum can be found in the basement of building 3213, part of the building of Medicine, Dentistry, Pharmacy and Movement Sciences at Antonius Deusinglaan 1.

Informatie over G.F.S.V. "Pharmaciae Sacrum"

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van G.F.S.V. "Pharmaciae Sacrum". Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:12-12-1881
Status:Actief
Doelgroep / instituut:Studenten Farmacie en Farmacie gerelateerde studies
Aantal leden/contribuanten:755
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:Stduievereniging
Bestuur / kantoorlocatie:Antonius Deusinglaan 1
Stad:Groningen
Openingstijden Sociëteit / borrellocatie:Onze bestuurskamer is open van maandag t/m vrijdag van half 10 tot 5
Prijs contributie:15

Geschiedenis

zie hierboven

Activiteiten

Zowel sociale als educatieve activiteiten. Voorbeelden zijn lezingen, workshops, maandelijkse borrels en sportavonden.

Missie & Visie

De missie van de vereniging is om de belangen van de studenten Farmacie en aanverwante studies te behartigen op zowel sociaal als educatief gebied en daarmee onze leden de handvaten te bieden om in de toekomst voorbereid in het professionele werkveld terecht te komen. De visie van de vereniging is het verbinden van leden, gezelligheid bieden, persoonlijke en professionele ontwikkeling stimuleren en het creëren van bewustwording binnen het vakgebied.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 januari 2020 om 03:31.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud