Studiegids » Studieverenigingen » G.A.G. Great Anglo-Saxon Gobblers

G.A.G. Great Anglo-Saxon Gobblers

G.A.G. Great Anglo-Saxon Gobblers is de studievereniging van Engelse Taal & Cultuur. Als je kiest voor deze studie in Nijmegen aan de Radboud Universiteit, kun je lid worden van de vereniging. Dit houdt in dat je naar al onze activiteiten kunt komen en naar onze ledenuurtjes waar wij altijd klaar staan met koffie, thee en koekjes. Onze commissies organiseren een groot aantal activiteiten. Denk hierbij aan een Murder Mystery Night, een pub quiz, themafeestjes, , maar ook een studiereis die ieder jaar wordt georganiseerd en een weekendje weg. Bij G.A.G. is iedereen welkom en wij hopen je volgend jaar te zien!

Informatie over G.A.G. Great Anglo-Saxon Gobblers

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van G.A.G. Great Anglo-Saxon Gobblers. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:02/04/1982
Status:Actief
Doelgroep / instituut:Studievereniging
Aantal leden/contribuanten:313
Url website:website
Bestuur / kantoorlocatie:Erasmusplein 1 E12.11
Stad:Nijmegen
Openingstijden Sociëteit / borrellocatie:Dinsdag: 14.00 - 16.00 Donderdag: 14.00 - 16.00
Prijs contributie:7.5

Geschiedenis

Activiteiten

Activiteiten worden georganiseerd door commissies. Iedereen die lid is van G.A.G., kan zich aan het begin van het jaar opgeven voor een commissie. Wij hebben een Activiteiten Commissie die dingen organiseren, zoals een Student-Teacher High Tea, karaoke-avond en een Potluck Dinner. Ook hebben wij een Pubquiz Commissie die een aantal pub quizen maken en organiseren, een Feest Commissie voor onze themafeestjes, zoals een Bye Bye Britain Party. We hebben ons eigen tijdschrift, de GAG_MAG, dat gemaakt wordt door onze GAG_MAG Commissie, een Studie Commissie die bijlessen organiseren en een Creative Writing Committee die schrijfsessies houden. Verder gaan we ieder jaar op een grote studiereis georganiseerd door onze Reis Commissie en op een weekendje weg, waar onze Weekend Commissie verantwoordelijk voor is. De grote studiereis is altijd erg leuk en gezellig! Samen met je mede-studenten ga je naar een deel van het Vereniging Koninkrijk. We roteren tussen Schotland, Wales, Engeland en Ierland. Ook heeft G.A.G. een Toneel Commissie, genaamd The Understudies. Al deze activiteiten komen op het einde van het jaar in ons jaarboek te staan, gemaakt door onze Jaarboek Commissie.

Missie & Visie

Iedereen is welkom bij G.A.G.! Wij staan open voor al onze leden en verwelkomen iedereen met open armen! Wij hopen je te zien volgend jaar!

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 27 januari 2020 om 09:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud