Studiegids » Studieverenigingen » Fiscale Studievereniging aan de Vrije Universiteit

Fiscale Studievereniging aan de Vrije Universiteit

Wij zijn een fiscale studievereniging die studenten probeert voor te stellen aan kantoren. Wij hopen dat wij een brug kunnen bouwen tussen de studenten en de kantoren. Wij organiseren vooral kantoorbezoeken, borrels, en tentamentrainingen. Doordat wij een master vereniging zijn kunnen de studenten vaak gelijk aan de slag. Sinds 2019 is het nu ook mogelijk om als bachelor student aspirant lid te worden. Ons doel is kantoren en studenten aan elkaar voor te stellen!

Informatie over Fiscale Studievereniging aan de Vrije Universiteit

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van Fiscale Studievereniging aan de Vrije Universiteit. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:2003
Status:Actief
Doelgroep / instituut:fiscaal studenten
Aantal leden/contribuanten:200
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:The Basket, De Boelelaan 1109 B, 1081 HV Amsterdam
Bestuur / kantoorlocatie:het Initiumgebouw van de Vrije Universiteit (kamer 2A-04)
Stad:Amsterdam
Openingstijden Sociëteit / borrellocatie:10:00 - 22:00
Prijs contributie:10

Geschiedenis

Sinds de oprichting in 2003 vormt de FSVU de schakel tussen de student en het bedrijfsleven. In samenwerking met verscheidene onmisbare sponsoren organiseren wij uiteenlopende activiteiten waarbij onze leden op zowel formele als informele wijze in contact kunnen komen met de fiscale arbeidsmarkt.

Activiteiten

wij organiseren tentamentrainingen vaak gegeven door kantoren, inhousedagen bij kantoren. Vaak organiseren we ook informele activiteiten zoals etentjes, borrels en bijvoorbeeld een lunch. Ook organiseren we jaarlijks een studiereis naar een ver land, daar bezoeken we kantoren.

Missie & Visie

Studenten en kantoren aan elkaar binden!

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 26 september 2019 om 05:11.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud