Studiegids » Studieverenigingen » Faculteitsvereniging van Utrechtse Filosofiestudenten (FUF)

Faculteitsvereniging van Utrechtse Filosofiestudenten (FUF)

De FUF is een gezellige vereniging waar veel verschillende mensen rondlopen die elkaar respecteren. Elke week zijn er gemiddeld twee activiteiten, van verdiepend tot ontspannend. Er wordt veel gediscussieerd, ervaringen uitgewisseld en grappen gemaakt. Op onze website is meer informatie te vinden!

Informatie over Faculteitsvereniging van Utrechtse Filosofiestudenten

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van Faculteitsvereniging van Utrechtse Filosofiestudenten. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:1 mei 1990
Status:Actief
Doelgroep / instituut:Filosofiestudenten Universiteit Utrecht
Aantal leden/contribuanten:299
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:Stichtse Taveerne
Bestuur / kantoorlocatie:Drift 21 kamer 207
Stad:Utrecht
Openingstijden Sociëteit / borrellocatie:Onze verenigingskamer, 'het hok' genoemd, bevindt zich op Drift 21 bovenin, in kamer 207. Het hok is elke maandag t/m donderdag geopend van 13:00 tot 22:00 uur en op vrijdag van 13:00 tot 17:30 uur. Elke dag is er een bestuurslid aanwezig. In het weekend is de universiteit gesloten en ons hok daarom ook. In het hok kun je terecht voor gratis koffie, thee en chocomel, voor een babbeltje, om een kaartje voor een feest te kopen, om te lezen, te studeren et cetera. Iedereen is welkom in deze gezellige kleine huiskamer!
Prijs contributie:14.5

Geschiedenis

De FUF bestaat dit jaar 30 jaar! In dit lustrumjaar zijn er extra speciale activiteiten en kijken we terug op gebeurtenissen van jaren geleden. Deze annalen staan elke week op de site.

Activiteiten

De FUF organiseert verdiepende en ontspannende activiteiten. Bij verdiepende activiteiten kun je denken aan symposia, debatten, bewustwordingsdagen/workshops over duurzaamheid en museumbezoekjes. De activiteiten zijn wisselend. Zo hebben we ook een keer met z’n allen een groot schilderij gemaakt van de geschiedenis van de filosofie. Ontspannende activiteiten zijn onder andere borrels, spelletjesavonden, sportactiviteiten, feesten, een kerstdiner en een open podium. Ook gaan we elk jaar met elkaar op reis, een heel leuke week in het buitenland waarvoor we je zeker aanraden je op te geven! Al deze activiteiten worden georganiseerd door commissies, waar je je voor kunt opgeven. Het bestuur geeft leiding aan de commissies.

Missie & Visie

We bieden als FUF een veilige en gezellige plek aan filosofiestudenten. Daarbij vinden wij het van belang dat iedereen zich welkom voelt en zich kan ontwikkelen op een prettige en eigen manier. We hopen leuke en leerzame activiteiten te bieden die zorgen voor verbintenis onder de leden en bijdragen aan de genoemde persoonlijke ontwikkeling.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 10 april 2020 om 19:34.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud