Studiegids » Studieverenigingen » ECU’92

ECU’92

ECU’92 is de enige studievereniging in Utrecht voor economische studenten. Wij organiseren sociale en content gerelateerde evenementen voor bachelor studenten zowel als master studenten.

Informatie over ECU'92

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van ECU'92. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:24 maart 1992
Status:Actief
Doelgroep / instituut:School of Economics
Aantal leden/contribuanten:1300
Url website:website
Bestuur / kantoorlocatie:Kriekenpitplein 18, Spinoza 1.14
Stad:Utrecht
Prijs contributie:45

Geschiedenis

In het academische jaar van 1991/1992, zijn de faculteit van sociale en milieuwetenschappen een Economisch project begonnen in Utrecht. Het doel hiervan was het samenbrengen van studenten met een economisch interesse van de verschillende faculteiten. Ellis Elting, Marcel van Haasteren en Pepijn Nicolas hebben de Economische Combinatie Utrecht 1992 opgericht op 24 maart 1992 in de Bondsraadzaal van het Vakbondsmuseum ter Amsterdam. Door de jaren heen is ECU’92 een van de grootste studieverenigingen in Utrecht geworden.

Activiteiten

We organiseren rond de 70 evenementen per jaar, voor zowel master als bachelor studenten. Deze evenementen variëren tussen sociale, content en carrière gerelateerde evenementen.

Missie & Visie

Het doel van ECU’92 is het promoten van sociale connecties tussen economische studenten, het verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs bij Utrecht School of Economics, het kleiner maker van het gat tussen theory and praktijk en het verbeteren van de relatie tussen alumni en studenten.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 21 februari 2020 om 14:26.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud