Studiegids » Studieverenigingen » Crime Does Pay

Crime Does Pay

Studievereniging Crime Does Pay (CDP) is de studievereniging voor criminologie studenten aan de Vrije Universiteit in Amsterdam! We organiseren verschillende criminologisch relevante activiteiten voor onze leden, zowel formeel als informeel. Verder bieden wij onze leden korting aan op de studieboeken waardoor de contributie al is terugverdiend.

Informatie over Crime Does Pay

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van Crime Does Pay. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Status:Actief
Doelgroep / instituut:Criminologiestudenten aan de VU
Url website:website
Bestuur / kantoorlocatie:De Boelelaan 1105, gebouw Initium, lokaal 2A-12
Stad:Amsterdam
Openingstijden Sociëteit / borrellocatie:De openingstijden verschillen per periode.
Prijs contributie:-15

Geschiedenis

CDP is al meer dan 50 jaar de vereniging voor criminologie studenten in spe.

Activiteiten

De formele activiteiten zijn bijvoorbeeld jaarlijks schieten bij een schietvereniging en rellen met de ME, verder organiseren we interessante lezingen en brengen we bezoeken aan bijvoorbeeld rechtbanken of Tbs-klinieken. Daarbij hebben we ook nog informele activiteiten, zoals: een maandelijkse borrel, verschillende themafeesten en we gaan jaarlijks op meerdere reizen, waaronder een studiereis en een ski-reis. Verder zijn er een aantal interstedelijke activiteiten samen met de andere criminologieverenigingen in Nederland.

Missie & Visie

Onze visie is om de criminologie studenten de mogelijkheid te bieden hun studententijd zo leuk mogelijk te maken met criminologisch relevante activiteiten en gezelligheid, hierbij staat zowel studeren en ontspannen centraal. Verder geven we studenten meer inzicht in hun toekomstperspectief met bijvoorbeeld onze beroepsoriëntatiedag of door bij commissies te gaan en zo nuttige vaardigheden te leren.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 20 februari 2020 om 09:46.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud