Studiegids » Studieverenigingen » CODON

CODON

CODON is de studievereniging voor de studenten van de studie biotechnologie, bioinformatics and biobased sciences. De leden kunnen actief worden bij een commissie, die sociale en educatieve evenementen organiseren. Natuurlijk is het ook mogelijk om hier alleen naartoe te gaan en niet willen organiseren, waar het volle begrip voor is. Er wordt zoveel mogelijk aan iedereen gedacht, zodat elk lid zich prettig voelt binnen de vereniging en graag langs wilt komen. Het mooiste is natuurlijk dat iedereen langs wilt komen en voor een gezellige en leuke sfeer zorgt.

Informatie over CODON

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van CODON. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:16-09-1991
Status:Actief
Doelgroep / instituut:Wageningen University
Aantal leden/contribuanten:682
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:Lokaal op Forum
Bestuur / kantoorlocatie:117 Forum
Stad:Wageningen
Openingstijden Sociëteit / borrellocatie:Tijdens de pauzes is er een bestuurslid aanwezig. Actieve leden kunnen altijd zelf een sleutel ophalen en in de sociëteit verblijven.
Prijs contributie:10

Geschiedenis

CODON is opgericht op 16 september in 1991. De eerste studenten van bioprocesstechnologie, zoals de studie destijds heette, hebben de studievereniging opgericht. Het is langzaam uitgegroeid tot een grote vereniging met hechte banden tussen leden en studenten van andere studieverenigingen.

Activiteiten

De activiteiten worden geregeld door commissies. Op dit moment heeft CODON zo’n 19 commissies. De sociale activiteiten lopen uiteen van sportactiviteiten tot een spelletjesavond en een kroegentocht door Wageningen. Verder zijn er aan educatieve evenementen excursies en lunchlezingen van verschillende bedrijven. Verder is er een jaarlijkse excursie naar een bierbrouwerij, waar iedereen altijd enthousiast over is. Voor elke student is er dus wel iets interessants voor CODON.

Missie & Visie

De missie van CODON is om alle leden zich thuis te laten voelen op de universiteit en de studie. Mocht dit nog niet het geval zijn dan kunnen ze altijd naar het bestuur gaan om te praten over de verbeteringen, want een onprettige tijd beïnvloedt ook de prestaties en dat is zonde.

Overige Informatie

CODON heeft sinds kort een mannen dispuut. Een gemengd dispuut en een dames dispuut zijn op dit moment in oprichting.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 25 februari 2020 om 07:19.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud