Studiegids » Studieverenigingen » Amsterdamse Studievereniging BUILD

Amsterdamse Studievereniging BUILD

ASV Build is een studievereniging van Built Environment, daaronder vallen de opleidingen Bouwkunde, Civiele Techniek en Bouwtechnische Bedrijfskunde. ASV Build is bedoelt om studiegenoten, docenten en werkveld met elkaar te verbinden. Door diverse meerdaagse, non -en studiegerelateerde evenementen te organiseren komen deze nadere contacten dichter bijeen. Bij ons gaat het om de gezelligheid en sfeer, geen verplichtingen.

Informatie over Amsterdamse Studievereniging BUILD

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van Amsterdamse Studievereniging BUILD. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:2010
Status:Actief
Doelgroep / instituut:Studenten
Aantal leden/contribuanten:240
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:Geen vaste locatie
Bestuur / kantoorlocatie:Weesperzijde 190, LWB
Stad:Amsterdam
Openingstijden Sociëteit / borrellocatie:maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 17:30
Prijs contributie:10

Geschiedenis

ASV Build bestaat 10 jaar! Voorheen heette de vereniging Studievereniging Bouwkunde. Sinds de samenvoeging van de drie opleidingen is de vereniging verder gegaan met de naam Build. Want ja, wij bouwen aan de toekomst!. Om aan te geven hoe erg de opleiding is gegroeid; het bestuur is in 10 jaar tijd van drie leden naar zes leden gegaan en de vereniging heeft een jaarlijkse groei van 11%. En Build gaat nog verder… Ook is er Build Alumni, een vereniging voor afgestudeerden.

Activiteiten

ASV Build organiseert veel verschillende evenementen:
Meerdaagse evenementen – de jaarlijkse Belgiëreis is altijd een groot succes. Wij hebben vier locaties zoals Brugge, Antwerpen, Gent en Leuven, die wij in een tijdsbestek van 4 jaar afgaan. De jaarlijkse Maastrichtreis voor eerstejaarsstudenten is ook altijd een groots succes. Ook organiseren wij een skireis.
Studiegerelateerde evenementen – kleinere evenementen die in educatieve gedachtegang hebben. Denk hierbij aan bouwplaatsbezoeken, lezingen van bekenden architecten/stedenbouwkundigen/BIM-managers etc.
Non-studiegerelateerde evenementen – de evenementen wat buiten de studie valt; sportevenementen, borrels, cultuurproeverijen etc.

Missie & Visie

De missie is om zoveel mogelijk leden te werven, want hoe meer zielen, hoe meer vreugde! Over het algemeen staat Build bekend om zijn hechte groep met een mix van jong en oud. Onze visie is om onszelf elk jaar te verbeteren naarmate wij groeien.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 24 februari 2020 om 13:02.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud