Studiegids » Studiebegeleiding » Studielab

Studielab

Studielab is specialist op het gebied van scriptiebegeleiding. Onze ervaren professionals bieden scriptiehulp door heel Nederland en online. Studielab onderscheidt zich door de kwaliteit van haar begeleiding: wij stellen zeer hoge eisen aan onze begeleiders. Onze afstudeerhulp is altijd persoonlijk, praktisch en concreet.

Informatie over Studielab

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van Studielab. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina.

Bedrijfsnaam:Studielab
Studiebegeleiding op locatie: Landelijk
Online studiebegeleiding mogelijk:Ja
Studieniveau's:
  • Hbo
  • Wo
Diensten:
  • Studiebegeleiding
  • Scriptiebegeleiding
  • Scriptiecorrectie
  • Studieontwijkend gedrag
  • Faalangst
Tarieven:Vanaf € 49,95 per uur of € 149 per dag

Studiebegeleiding Methode

Studielab is een kennis- en expertisecentrum op het gebied van scriptie-, statistiek- en studiebegeleiding met een lange staat van dienst. Studielab onderscheidt zich door de kwaliteit van haar begeleiding: wij stellen zeer hoge eisen aan onze begeleiders.

Individuele aandacht en het bieden van concrete en praktische hulp staat bij ons voorop. Bij Studielab staat de student en zijn of haar hulpvraag dus écht centraal. Wij werken daarnaast met transparante en concurrerende tarieven, zonder in te leveren op de kwaliteit van onze begeleiding.

Resultaten / slagingspercentages

Onze studenten beoordelen de studiebegeleiding van Studielab gemiddeld met een 9.4. Hier zijn wij bijzonder trots op!

Overige informatie

Studielab biedt begeleiding door heel Nederland, op locatie of online. Wij koppelen iedere student altijd persoonlijk aan een begeleider met de juiste ervaring en expertise! Zo weet je zeker dat je hulp krijgt van een echte specialist.
Meer weten? Neem dan nu contact op: de eerste (telefonische) intake is altijd gratis en geheel vrijblijvend!

Gratis informatie aanvragen

Wil jij graag meer weten over de studiebegeleiding of wellicht deze partij inschakelen voor hulp? Of heb je enkele vragen? Gebruik dan onderstaand contactformulier en je mail wordt rechtstreeks afgeleverd bij de opgegeven contactpersoon.

Uiteraard kun je jouw vraag ook stellen onderaan deze pagina, zodat iedereen dit kan lezen en hierop kan reageren om jou te helpen!

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 5 april 2021 om 17:26.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud