Studiegids » Studiebegeleiding » Sloterplas Management

Sloterplas Management

Studeer jij aan het HBO of WO en heb je de richting (online) marketing en communicatie gekozen? Dan kun je voor scriptiebegeleiding terecht bij Sloterplas Management. Vind je het lastig om te beginnen aan je scriptie of ben je halverwege ergens vastgelopen tijdens het maken van je scriptie?

De scriptiebegeleiders van Sloterplas Management zitten klaar om jou alle hulp te bieden die je nodig hebt. Zij zorgen er graag samen met jou voor dat je gemotiveerd blijft en dat je snel en tevreden het scriptieproces doorloopt.

Informatie over Sloterplas Management

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van Sloterplas Management. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina.

Bedrijfsnaam:Sloterplas Management
Studiebegeleiding op locatie: Landelijk
Online studiebegeleiding mogelijk:Ja
Studieniveau's:
  • Hbo
  • Wo
Diensten:
  • Scriptiebegeleiding
  • Scriptiecorrectie
Tarieven:Vanaf € 50 per uur of € 350 per dag

Studiebegeleiding Methode

Als je besluit gebruik te gaan maken van de scriptiebegeleiding van Sloterplas Management dan wordt je gekoppeld aan één van onze professionele scriptiebegeleiders. Je ontvangt daarbij één op één begeleiding. De scriptiebegeleiding kan plaatsvinden op locatie maar ook online als dat prettiger is voor jou. Samen met je scriptiebegeleider werk je aan de inhoud en de structuur van je scriptie. Voorafgaand aan dit hele proces wordt er een tijdsplanning gemaakt en een aantal tussendoelen bepaald. Gedurende de hele looptijd van de scriptiebegeleiding zal jouw persoonlijke begeleider je concrete feedback en inspiratie geven zodat jij precies weet waaraan je kunt werken.

Resultaten / slagingspercentages

Sloterplas Management wordt gemiddeld met een 8,9 beoordeeld op basis van 72 beoordelingen. Afgelopen jaar slaagden 93,7% van onze studenten binnen het voorgenomen tijdspad.

Voor gedetailleerde referenties verwijzen we graag naar onze Google Reviews.

Overige informatie

Naast scriptiebegeleiding bieden wij ook stageplekken aan voor zowel meeloop stagiaires als afstudeerstagiaires.

Gratis informatie aanvragen

Wil jij graag meer weten over de studiebegeleiding of wellicht deze partij inschakelen voor hulp? Of heb je enkele vragen? Gebruik dan onderstaand contactformulier en je mail wordt rechtstreeks afgeleverd bij de opgegeven contactpersoon.

Uiteraard kun je jouw vraag ook stellen onderaan deze pagina, zodat iedereen dit kan lezen en hierop kan reageren om jou te helpen!

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 12 januari 2022 om 08:40.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud