Studiegids » Studiebegeleiding » Scriptium

Scriptium

Scriptium is een online bureau dat op dagelijkse basis studiehulp verzorgt voor studenten in het hoger onderwijs. Dit doen we in de vorm van scriptiebegeleiding, scriptiecorrectie, studiebegeleiding en tentamentraining. Bij Scriptium kan elke student terecht voor persoonlijke hulp bij de studie die op toegankelijke wijze aangeboden wordt

Informatie over Scriptium

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van Scriptium. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina.

Bedrijfsnaam:Scriptium
Studiebegeleiding op locatie: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Apeldoorn, Haarlem, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, s Hertogenbosch, Zoetermeer, Zwolle, Maastricht, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Westland, Venlo, Delft, Deventer, Leeuwarden, Alkmaar, Sittard-Geleen, Helmond, Heerlen, Hilversum, Oss, Amstelveen, Hengelo, Purmerend, Roosendaal, Schiedam, Lelystad, Alphen aan den Rijn, Leidschendam-Voorburg, Almelo, Spijkenisse, Hoorn, Gouda, Vlaardingen, Assen, Bergen op Zoom, Capelle aan den IJssel, Veenendaal, Katwijk, Zeist, Nieuwegein, Roermond, Den Helder, Doetinchem, Hoogeveen, Terneuzen, Middelburg
Online studiebegeleiding mogelijk:Ja
Studieniveau's:
 • Mbo
 • Hbo
 • Wo
Diensten:
 • Studiebegeleiding
 • Scriptiebegeleiding
 • Scriptiecorrectie
 • Bijles
 • Tentamentraining
Tarieven:Vanaf € 47.95 per uur of € 0 per dag

Studiebegeleiding Methode

Scriptium gelooft dat de klik met je studie-/scriptiebegeleider de basis vormt voor een vruchtbare en prettige samenwerking. Daarom matchen we elke student aan een begeleider die we specifiek uitkiezen op basis van de studie, het benodigde niveau, en de overige specificaties. Zo bepaal jij zelf als student waar je behoefte aan hebt in je begeleider.

Na je aanmelding geef je ons de benodigde informatie door over je scriptie-onderwerp, hulpvraag, studie en deadline. Daarna koppelen we je binnen 48 uur (en vaak nog veel sneller) aan een geschikte begeleider van Scriptium die we handmatig voor je uitkiezen. Er volgt een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek om te kijken of jullie een goede match zijn. Klikt het? Dan schrijven we een vrijblijvende offerte voor je uit of je koopt handig online alvast begeleidingsuren in. In beide gevallen betaal je enkel voor de uren die je ook echt gehad hebt aan het eind van de maand. Je zit bij Scriptium dus niet vast aan pakketten en betaalt nooit te veel.

Resultaten / slagingspercentages

Studenten die gebruik hebben gemaakt van de scriptiebegeleiding, of overige diensten, van Scriptium zijn zeer tevreden. We horen vooral terug dat de persoonlijke vorm van hulp en de snelle afhandeling van tussentijds contact op prijs wordt gesteld. Scriptium zorgt als kenniscentrum over alles ‘scriptie’ en ‘studie’ ook voor snelle antwoorden op korte vragen die studenten hebben over hun onderzoek of opleiding. Al met al bereikt 98,5% van de studenten hun diploma met de hulp van Scriptium in de vorm van scriptiebegeleiding, scriptiecorrectie, of een vorm van studiebegeleiding.

Overige informatie

Studeren hoeft je niet langer alleen te doen. Vraag Scriptium stap voor stap met je mee te lopen en schakel professionele en persoonlijke hulp in als het even niet meer gaat. Je kunt bijles of studiebegeleiding nemen voor dat ene moeilijke vak. Scriptium biedt ook tentamentraining voor dat deeltentamen waar je maar geen voldoende voor haalt. En in de laatste fase van je bachelor staan we voor je klaar met onze scriptiebegeleiding en scriptiecorrectie.

Gratis informatie aanvragen

Wil jij graag meer weten over de studiebegeleiding of wellicht deze partij inschakelen voor hulp? Of heb je enkele vragen? Gebruik dan onderstaand contactformulier en je mail wordt rechtstreeks afgeleverd bij de opgegeven contactpersoon.

Uiteraard kun je jouw vraag ook stellen onderaan deze pagina, zodat iedereen dit kan lezen en hierop kan reageren om jou te helpen!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 26 februari 2022 om 15:33.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud