Studiegids » Studiebegeleiding » Jouw Scriptiecoach BV

Jouw Scriptiecoach BV

Jouw Scriptiecoach is opgericht in 2017 door Linda Hovestad vanuit haar eigen ervaringen bij het afstuderen en het schrijven van haar scriptie. Tijdens haar eigen afstuderen miste Linda een maatje, iemand met wie ze af en toe inhoudelijk kon sparren en die haar weer energie en motivatie gaf op momenten dat het afstuderen even iets minder goed ging. Met dat gegeven is Jouw Scriptiecoach ontstaan. Inmiddels is Jouw Scriptiecoach uitgegroeid naar een team met 20 scriptiebegeleiders die studenten door heel Nederland en Vlaanderen helpen bij het schrijven van een onderzoeksvoorstel, plan van aanpak of scriptie.

Informatie over Jouw Scriptiecoach BV

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van Jouw Scriptiecoach BV. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina.

Bedrijfsnaam:Jouw Scriptiecoach BV
Studiebegeleiding op locatie: Landelijk
Online studiebegeleiding mogelijk:Ja
Studieniveau's:
 • Mbo
 • Hbo
 • Wo
Diensten:
 • Studiebegeleiding
 • Scriptiebegeleiding
 • Scriptiecorrectie
 • Bijles
 • Tentamentraining
 • Studieontwijkend gedrag
 • Stress
 • Faalangst
 • Depressie
 • Overige
Tarieven:Vanaf € 53 per uur of € 0 per dag

Studiebegeleiding Methode

Jouw Scriptiecoach helpt je bij het schrijven van je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak en scriptie en heeft daarnaast meerdere ervaren onderzoekers in huis om je te helpen met je resultaten. Of je nog moet beginnen, al begonnen bent maar vast bent gelopen of je scriptie is afgekeurd en je moet herkansen, wij helpen je.
Wat je vraag ook is, Jouw Scriptiecoach heeft een antwoord voor je. Tegen welke problemen je ook aanloopt met je scriptie, wij hebben je oplossing. Niet voor niets zijn de studenten die jou voor gingen zo positief in hun recensies op Trustpilot. We zijn verder ook nog eens gespecialiseerd in zogenaamde leerproblemen als ADD, ADHD, dyslexie, uitstelgedrag, faalangst.

Onze scriptiebegeleiders helpen je met o.a.:
1. Het formuleren van je aanleiding en het concretiseren en afbakenen van je onderwerp
2. Het neerzetten van een goede probleemstelling
3. Je bronnen- en literatuuronderzoek
4. Het behouden van de rode draad en het scheiden van hoofd- en bijzaken
5. Hoe je tot de juiste onderzoeksmethode komt en hoe je de keuze ook verantwoordt
6. Verwerken en analyseren van je onderzoeksresultaten o.a. transcriberen, coderen en statistische analyses (o.a. SPSS/STATA)
7. Academisch schrijven en taal en spelling

Onze scriptiebegeleiders zijn niet alleen experts in jouw vakgebied, ze zijn ook op de hoogte van de eisen die je opleiding stelt aan je onderzoeksvoorstel of scriptie. Je zet onze scriptiebegeleiding en coaching flexibel in, zo kun je ook in de avonduren of weekenden terecht voor hulp bij je scriptie. En we werken zowel op locatie als online. Er zijn geen verborgen kosten en we registreren alleen de tijd die je daadwerkelijk bij ons verbruikt. Of het nu om 5 minuten of 1 uur gaat. Je kunt zelf in de gaten houden hoeveel saldo je nog hebt en koopt in je eigen online studentenomgeving eenvoudig uren bij voor hetzelfde tarief.

Resultaten / slagingspercentages

De reviews op Trustpilot spreken voor zich: we hebben een tevredenheidsscore van 9.2. Veel studenten die voor Jouw Scriptiecoach hebben gekozen gaven aan dat ze vooral het persoonlijke contact, de snelheid waarmee op hun verzoeken werd gereageerd, de inhoudelijke ondersteuning die ze kregen en de fijne klik met de scriptiebegeleider waardeerden.

Overige informatie

Naast scriptiebegeleiding biedt Jouw Scriptiecoach verschillende online trainingen aan:
– Hoe schrijf je een onderzoeksvoorstel of plan van aanpak?
– Succesvol je scriptie schrijven ondanks leerproblemen?

Gratis informatie aanvragen

Wil jij graag meer weten over de studiebegeleiding of wellicht deze partij inschakelen voor hulp? Of heb je enkele vragen? Gebruik dan onderstaand contactformulier en je mail wordt rechtstreeks afgeleverd bij de opgegeven contactpersoon.

Uiteraard kun je jouw vraag ook stellen onderaan deze pagina, zodat iedereen dit kan lezen en hierop kan reageren om jou te helpen!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 12 januari 2022 om 08:40.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud