Studiegids » Studiebegeleiding » Forbici Afstudeerbegeleiding

Forbici Afstudeerbegeleiding

Forbici Afstudeerbegeleiding biedt persoonlijke 1-op-1 scriptiebegeleiding aan. We helpen je online bij het schrijven van je scriptie, zodat jij zo snel mogelijk en met tevredenheid kunt afstuderen. Onze kracht ligt in het terugbrengen van structuur in jouw opdracht en aanpak, zodat je (weer) overzicht krijgt en weet wat er nog moet gebeuren. Daarbij zijn we positief en direct: we gaan uit van jouw kwaliteiten en geven constructieve feedback, maar draaien niet om onze feedback heen en geven duidelijk bij je aan hoe wij denken dat je ervoor staat.

We kunnen je o.a. helpen bij:
● het maken van een planning en het maken van afspraken omtrent tussentijdse deadlines;
● continue voortgangscontrole met de mogelijkheid altijd je vragen te stellen via WhatsApp of e-mail;
● het verwerken van feedback van jouw begeleider(s);
● het verbeteren van de structuur en opbouw van je tekst;
● het geven van tips en advies voor het versterken van de inhoudelijke boodschap van je tekst;
● het verbeteren van de logica, redenatie en duidelijkheid van je tekst;
● het lopend maken van je zinnen en je verhaal;
● het versterken van taalgebruik, woordkeuze en schrijfstijl;
● het verbeteren van bronvermeldingen en de literatuurlijst.

Informatie over Forbici Afstudeerbegeleiding

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van Forbici Afstudeerbegeleiding. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina.

Bedrijfsnaam:Forbici Afstudeerbegeleiding
Studiebegeleiding op locatie: Landelijk
Online studiebegeleiding mogelijk:Ja
Studieniveau's:
  • Hbo
  • Wo
Diensten:
  • Scriptiebegeleiding
  • Scriptiecorrectie
Tarieven:Vanaf € 49 per uur of € 0 per dag

Studiebegeleiding Methode

Forbici scriptiebegeleiding vindt volledig online, op afstand plaats. We zijn gespecialiseerd in begeleidingstrajecten, waarbij we je helpen bij verschillende onderdelen van je scriptie. We werken altijd 1-op-1, omdat we ervan overtuigd zijn dat elke student anders te werk gaat en een op zijn/haar afgestemde aanpak verdient. Flexibiliteit en korte lijntjes staan centraal. Zo zijn we dagelijks bereikbaar via WhatsApp, zodat je nooit lang stil hoeft te staan.

Het begeleidingstraject begint altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Op basis van jouw hulpvraag en enkele documenten schatten wij in of we denken jou goed verder te kunnen helpen. Zo ja, dan ontvang je van ons een vrijblijvend voorstel met een inschatting van de kosten en een verdere uitleg van het begeleidingstraject.

Bij akkoord maken we betaalafspraken (waarbij betaling in termijnen mogelijk is) en maken wij een opzet voor een planning. In deze planning ‘breken’ we de opdracht op in kleinere, haalbare onderdelen waarvoor we deadlines afspreken. Zo weten we allebei altijd wanneer we iets van elkaar kunnen verwachten. Deze planning is uiteraard niet statisch en kunnen we continu aanpassen, zolang we daar maar over in gesprek blijven. Een begeleidingstraject bij Forbici Afstudeerbegeleiding is dan ook altijd een samenwerking. Dialoog en heldere communicatie zijn noodzakelijk voor een succesvol traject.

Nadat we een planning met bijbehorende afspraken hebben gemaakt, gaan we aan de slag. We werken tijdens de begeleiding in Google Docs, zodat beide partijen altijd op de hoogte zijn van de laatste aanpassingen in een document, zonder dat we elkaar steeds nieuwe versies hoeven te sturen. Heb je tussen de afgesproken deadlines door vragen of loop je vast? Dan kun je ons altijd een WhatsApp-berichtje of mailtje sturen en reageren we zo snel mogelijk. Je hoeft nooit lang te wachten!

Resultaten / slagingspercentages

Lees recensies op onze website: https://forbiciscriptiebegeleiding.nl/recensies/ en via Google.

Gratis informatie aanvragen

Wil jij graag meer weten over de studiebegeleiding of wellicht deze partij inschakelen voor hulp? Of heb je enkele vragen? Gebruik dan onderstaand contactformulier en je mail wordt rechtstreeks afgeleverd bij de opgegeven contactpersoon.

Uiteraard kun je jouw vraag ook stellen onderaan deze pagina, zodat iedereen dit kan lezen en hierop kan reageren om jou te helpen!

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 12 januari 2022 om 08:42.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud