Studiegids » Studiebegeleiding » Bureau Scriptiehulp

Bureau Scriptiehulp

Heb jij moeite met het doen van je afstudeeronderzoek of zoek je hulp bij het schrijven van je scriptie? Schakel dan Bureau Scriptiehulp in, hét bureau voor hulp bij het schrijven van je scriptie. We zijn er niet om je scriptie voor je te schrijven… we zorgen ervoor dat je het zelf kunt!

Bureau Scriptiehulp is een jong en fris scriptiebegeleidingsbureau. We vinden het enorm fijn als we je kunnen helpen de finish te halen, terwijl je ergens in het onderzoeksproces bent vastgelopen. Voor jou kan Bureau Scriptiehulp het verschil zijn tussen wel of geen diploma. Tussen een torenhoge studieschuld en… een minder hoge studieschuld. Of tussen tijdig afstuderen of het langstudeerderschap. Belangrijker dan dat alles is nog: je staat er niet meer alleen voor. Er is iemand die met je meedenkt.

Informatie over Bureau Scriptiehulp

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van Bureau Scriptiehulp. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina.

Bedrijfsnaam:Bureau Scriptiehulp
Studiebegeleiding op locatie: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Almere, Amersfoort, Dordrecht, Delft, Hilversum, Amstelveen, Schiedam, Spijkenisse, Gouda, Zeist, Nieuwegein
Online studiebegeleiding mogelijk:Ja
Studieniveau's:
 • Mbo
 • Hbo
 • Wo
Diensten:
 • Scriptiebegeleiding
 • Scriptiecorrectie
 • Studieontwijkend gedrag
 • Stress
 • Faalangst
 • Depressie
Tarieven:Vanaf € 40 per uur of € 320 per dag

Studiebegeleiding Methode

Wat we bij Bureau Scriptiehulp doen, doen we vanuit de overtuiging dat iedereen – ieder mens, iedere student – een interessant verhaal te vertellen heeft. Meer nog: zelfs als wat iemand meemaakt of doet schijnbaar onbeduidend is, heeft het interessante elementen in zich. Alleen is wat interessant is niet bij iedereen even duidelijk zichtbaar. Dat is onze missie: ook die studenten waar dat verhaal er niet vanzelf uit komt, zo goed mogelijk te begeleiden.

Wat het verschil maakt, is of je in staat bent het verhaal te vertellen op een boeiende manier. Voor veel studenten is dat nog niet zo makkelijk. En daarom zijn wij er. Wij vinden het erg leuk en boeiend om studenten ook dat laatste stukje van hun studie te laten afronden. We zijn nieuwsgierig naar alles, vinden bijna alle onderwerpen leuk, en hebben een neus voor zaken waardoor je scriptie in de soep kan lopen.

We worden geroemd om onze betrokkenheid bij studenten en om onze no-nonsense werkwijze. Zo vertellen we bijvoorbeeld tijdens het (gratis) intakegesprek duidelijk wat de begeleiding je gaat kosten, zijn we eerlijk over de kwaliteit van wat je schrijft en eerlijk kritisch op je schrijfproces.

Resultaten / slagingspercentages

Al meer dan 200 ex-studenten behaalden hun diploma met onze scriptie- en studiebegeleiding!

Overige informatie

* Je scriptie op taalfouten en APA checken, doen we altijd met een prijsopgave vooraf.
* We coachen altijd zowel op inhoud als op het proces. Het heeft immers geen zin om op inhoud te coachen als het probleem eigenlijk zit in bijvoorbeeld faalangst, perfectionisme of motivatiegebrek. Voor die meer procesmatige problematiek hebben we specialistisch getrainde begeleiders in huis.

Gratis informatie aanvragen

Wil jij graag meer weten over de studiebegeleiding of wellicht deze partij inschakelen voor hulp? Of heb je enkele vragen? Gebruik dan onderstaand contactformulier en je mail wordt rechtstreeks afgeleverd bij de opgegeven contactpersoon.

Uiteraard kun je jouw vraag ook stellen onderaan deze pagina, zodat iedereen dit kan lezen en hierop kan reageren om jou te helpen!

 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 12 januari 2022 om 08:41.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud