Studiegids » Studentenverenigingen » Vereniging Waltertje in Zwolle

Vereniging Waltertje in Zwolle

Waltertje is al bijna veertig jaar dé vereniging voor alle journalistiekstudenten in Zwolle. Met de helft van de studenten lid van de vereniging brengen wij alle jaarlagen samen en worden vriendschappen voor het leven gecreëerd. Ben je nou op zoek naar gezelligheid of naar journalistieke verdieping en een goed gesprek? Waltertje biedt het beste van allen werelden!

Informatie over Vereniging Waltertje

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van Vereniging Waltertje. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Type vereniging:Studievereniging
Datum opgericht:1983
Status vereniging:Actief
Doelgroep / instituut:Windesheim HBO Journalistiek
Huidige ledenaantal:241
Url website:website
Bestuur / kantoorlocatie:Campus 2-6
Stad:Zwolle
Jaarlijkse contributie:15
Ontgroening:Nee


Geschiedenis van de vereniging

Waltertje is in 1983 opgericht om de introductieweek van de opleiding Journalistiek te organiseren. Bijna veertig jaar later voorziet zij alle leden van legio activiteiten. Jaarlijks worden feesten georganiseerd door de activiteitencommissie, zorgt de communicatiecommissie voor journalistieke verdieping binnen de vereniging en hebben we zelfs ons eigen interview programma: Uitgelicht! Daarnaast organiseert Waltertje nog steeds elk jaar met veel passie de introductieweek.

Activiteiten:

Elk jaar opnieuw biedt Waltertje haar leden de gaafste evenementen: van themafeesten in ons stamcafé Het Vliegende paard, een liftwedstrijd naar het buitenland of het Gala der Journalistiek! Je hoeft je dus zeker niet te vervelen tijdens je studie journalistiek in Zwolle!

Missie & Visie

Waltertje heeft al doel een warm thuis te bieden aan al haar leden. Wij maken graag deel uit van jouw studententijd en willen je alles bieden dat je nodig hebt om je in Zwolle te helpen en te vermaken.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 29 oktober 2020 om 20:25.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud