Studiegids » Studentenverenigingen » Studievereniging Faculteit Filosofie in Groningen

Studievereniging Faculteit Filosofie in Groningen

Sinds het oprichten van de vereniging op 18 oktober 2004 zet STUdievereniging Faculteit Filosofie, STUFF in het kort, zich in voor de filosofiestudenten in Groningen. Door middel van het organiseren van vele activiteiten, uiteenlopend van studiegerelateerde activiteiten zoals carrièredagen en filmlezingen tot sociale evenementen als het jaarlijkse introductiekamp en de maandelijkse borrel, probeert STUFF het platform te zijn voor studenten om elkaar te ontmoeten en samen te ontspannen buiten de college-uren om. Een kort overzicht van de evenementen staat hieronder, voor een compleet overzicht kun je daar op klikken.

STUFF is een vereniging van en voor de filosofiestudent. Wijsbegeerte is een kleine studie en dit uit zich in de hechte en vrijblijvende sfeer die de vereniging karakteriseert. Zo is er ruimte voor mensen om hun filosofische discussies voort te zetten en wellicht naar een hoger niveau te tillen maar is het net zo goed mogelijk om deze zaken juist even terzijde te schuiven. Filosofen van een bepaald wetenschapsgebied zijn ook meer dan welkom bij STUFF, want STUFF is voor iedereen!

Informatie over Studievereniging Faculteit Filosofie

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van Studievereniging Faculteit Filosofie. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Type vereniging:Studievereniging
Datum opgericht:18 oktober 2004
Status vereniging:Actief
Doelgroep / instituut:Faculteit Filosofie
Koepelorganisatie / netwerk:Faculteit Filosofie
Huidige ledenaantal:373
Url website:website
Bestuur / kantoorlocatie:Faculteit Filosofie
Stad:Groningen
Openingstijden Sociëteit / borrellocatie:De tweede dinsdag van de maand hebben we een borrel, in de avond. Begintijden kunnen variëren.
Jaarlijkse contributie:15
Ontgroening:Nee


Geschiedenis van de vereniging

STUFF is opgericht op 18 oktober 2004.

Activiteiten:

We organiseren veel verschillende soorten activiteiten, zowel filosofiegerelateerd als niet filosofiegerelateerd.
We hebben ongeveer 15 commissies die al deze activiteiten mogelijk maken.
Jaarlijks organiseren we een openingsbarbeque, een kerstdiner, een spelletjesavond, een bandjesavond, een liftweekend, een studiereis, een kamp in samenwerking met andere filosofiefaculteiten, een pubquiz en een eindejaarsbarbeque. Ook organiseren we carrièredagen, een symposium, filmavonden en nog vele kleine,jaarlijks wisselende activiteiten zoals lasergamen op de faculteit, paaldansen, of een karaokeavond. Kortom: voor ieder wat wils!

Missie & Visie

Onze faculteit is een kleine en erg hechte faculteit. Wij zijn ervoor om mensen samen te brengen en deze sfeer te onderhouden. Daarnaast zijn we ook een link tussen de studenten en de faculteit, doordat we ook faculteitspersoneel uitnodigen voor bepaalde evenementen.

Overige Informatie

Als STUFF-lid betaal je jaarlijks €15,- contributie. Voor dat bedrag ben je niet alleen welkom op al onze activiteiten, maar kun je ook boeken met 10% tot 15% korting bestellen. Wat er met de contributie gebeurt, wordt besproken tijdens Algemene Ledenvergaderingen.

Als STUFF-lid krijg je drie keer per jaar de Qualia – het verenigingsblad – gratis thuisgestuurd. ook de nieuwsbrief valt onder het lidmaatschap.

Wil je meer weten over STUFF of actief worden binnen de vereniging? Stuur dan een mailtje naar fil-stuff@rug.nl.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 17 augustus 2020 om 11:35.

Bronnen: geen

Skip to content