Studiegids » Studentenverenigingen » s.v. Oikos Nomos in Zwolle

s.v. Oikos Nomos in Zwolle

s.v. Oikos Nomos is dé algemene studentenvereniging van Zwolle. Bij ons is iedere Zwolse student welkom. Wij zijn een vereniging die staan voor diversiteit, verbondenheid en professionaliteit, waar gezelligheid voorop staat. Ook is Oikos Nomos een erg actieve vereniging en vinden we het belangrijk om elkaar te leren kennen, samen activiteiten te ondernemen en gezellige feestjes te vieren. Dit doen wij elke dinsdagavond vanaf 20:30 in de Danskamer bij Stadscafé Blij, waar wij samen komen om gezellig een drankje te doen of samen vette feesten mee te maken.

Informatie over s.v. Oikos Nomos

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van s.v. Oikos Nomos. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Type vereniging:Studentenvereniging
Datum opgericht:25 mei 1976
Status vereniging:Actief
Doelgroep / instituut:Studenten
Huidige ledenaantal:300
Url website:website
Stad:Zwolle
Openingstijden Sociëteit / borrellocatie:Dinsdagavond vanaf 20:30. Vaak is de sociëteit open tot ongeveer 2:00.
Jaarlijkse contributie:50
Ontgroening:Nee


Geschiedenis van de vereniging

s.v. Oikos Nomos is opgericht op 25 mei 1976. De vereniging komt voort uit de HEAO. Toen de HEAO werd opgericht in Zwolle in 1975, bestond er de behoefte onder de studenten om een vereniging op te richten. De sociëteit van deze opgerichte vereniging vestigde zich in een woonboot. Deze woonboot bleek niet geschikt voor de feestvierende HEAO’ers en hierdoor moest een nieuwe locatie gezocht worden. Door de jaren heen heeft s.v. Oikos Nomos haar sociëteit in verschillende gebouwen en op verschillende plekken gehad. In 2015 zijn wij verhuisd naar Stadscafé Blij en dit pand is op dit moment nog steeds onze huidige locatie.

Activiteiten:

Bij Oikos Nomos organiseren wij de leukste activiteiten en vieren wij de mooiste feesten. Elke dinsdag zijn wij in de sociëteit te vinden, waar dan gezellig met elkaar drankjes worden gedronken. Verder wordt er elke maand minstens één andere activiteit of feest georganiseerd. Binnen studerend Zwolle zijn door Oikos georganiseerde feesten als Kerstgala en Mexican Tequila Party erg bekend en een groot succes. Daarnaast worden er in onze sociëteit en binnen Oikos nog meer feesten gevierd zoals; Vul je pul, Beaujolais Primeur, zuip de Kelder leeg en ons eigen zomergala. Ook gaan wij elk jaar op zeilweekend, wintersportdag naar Bottrop en gaan we sinds vorig jaar met een groep op wintersport.
Naast deze activiteiten is er een commissie die workshops georganiseerd. Deze workshops zijn bedoeld voor jouw eigen ontwikkeling.

Buiten deze activiteiten om zijn er nog veel andere activiteiten die leden van Oikos samen ondernemen. Zo wordt er samen gegeten, samen gesport of in de avond nog gezellig een drankje gedaan.

Missie & Visie

De missie van Oikos Nomos is de algemene verruiming van studenten, het scheppen van gezelligheid en bevorderen van hechtere banden bij studenten onderling.

Dit doel wil Oikos bereiken door het organiseren van bijeenkomsten, workshops, sociëteits- en andere activiteiten. Waarbij gezelligheid en elkaar leren kennen vooraan staan.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 18 februari 2020 om 12:45.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud