Studiegids » Studentenverenigingen » Quo Vadis in Nijmegen

Quo Vadis in Nijmegen

Quo Vadis is een uitstekende plaats om nieuwe vrienden te ontmoeten in de studentenstad Nijmegen. Zowel studiekarakter als gezelligheid zijn bepalend voor hoe wij als studentenvereniging zijn. Met elkaar bestuderen we de Bijbel en leren we te staan voor onze overtuiging. Samen met elkaar zoeken we naar antwoorden op vragen die bij ons leven. Quo Vadis biedt ook de ruimte om te ontplooien door verdieping in uiteenlopende onderwerpen en door allerlei zaken te organiseren in de talrijke commissies die de vereniging rijk is.

Informatie over Quo Vadis

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van Quo Vadis. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Type vereniging:Christelijk
Datum opgericht:24-04-2008
Status vereniging:Actief als dispuut van ..? (aangeven in overige info)
Doelgroep / instituut:Reformatorische studenten
Koepelorganisatie / netwerk:C.S.N.
Huidige ledenaantal:51
Url website:website
Bestuur / kantoorlocatie:-
Stad:Nijmegen
Openingstijden Sociëteit / borrellocatie:-
Jaarlijkse contributie:140
Ontgroening:Ja


Geschiedenis van de vereniging

Quo Vadis is een dispuut van de C.S.F.R.: Civitas Studiosorum in Fundamento Reformato. De vereniging ontstond in 1951 en telt na ruim zestig jaar negen disputen, waarvan Quo Vadis de jongste is (2008).

Activiteiten:

Onze vereniging zit vol leven. Elke week is de woensdagavond gereserveerd voor een QV-activiteit. Natuurlijk ben je niet verplicht elke activiteit van begin tot eind bij te wonen, maar zeker wat betreft de Bijbelkringen wordt van onze leden verwacht dat deze trouw bezocht worden. Trouwens, als je eenmaal lid bent wil je de meeste activiteiten niet eens overslaan! Buiten de woensdagactiviteiten om worden er regelmatig borrels, sportactiviteiten of andere activiteiten georganiseerd. Deze vinden meestal plaats op donderdag.

Missie & Visie

Onze Missie en Visie wordt elk jaar vormgegeven door het bestuur op dat moment. Onze Missie en Visie is altijd gegrond op de Bijbel en de daaruit voortvloeiende normen en waarden.

Overige Informatie

Dispuut van de C.S.F.R.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 5 november 2019 om 05:55.

Bronnen: geen

Skip to content