Studiegids » Studentenverenigingen » Navigators Studentenvereniging Delft in Delft

Navigators Studentenvereniging Delft in Delft

Wij zijn een enthousiaste christelijke studentenvereniging. Als Navigators Delft, willen we onze leden toerusten in het leren kennen en bekendmaken van Christus. Als studentenvereniging bieden we een plek waar waardevolle vriendschappen kunnen ontstaan en je veel kunt leren in je geloof.

Als je lid wordt bij Navigators Delft, word je ook lid van een kringhuis. Een kringhuis is een vaste groep binnen de vereniging van ongeveer 15 personen. Binnen je kringhuis ben je onderdeel van een kring van circa 5 personen. Als kringhuis komen we wekelijks bij elkaar, eten we gezamenlijk en ontdekken we met elkaar wie God is en wat Jezus volgen vandaag de dag betekent.

Informatie over Navigators Studentenvereniging Delft

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van Navigators Studentenvereniging Delft. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Type vereniging:Christelijke studentenvereniging
Datum opgericht:3 maart 1993
Status vereniging:Actief
Doelgroep / instituut:Studenten Bsc, Master
Koepelorganisatie / netwerk:Navigators
Huidige ledenaantal:38
Url website:website
Stad:Delft


Geschiedenis van de vereniging

Vanuit een informeel bijbelgroepje dat elkaar wekelijks ontmoet ontstaat in 1993 Navigators Studentenvereniging Delft. Geleidelijk aan verandert de vereniging vandaag de dag met kringhuizen, zubs (bijbelkringen), commissies en een bestuur.

Activiteiten:

Naast de kring(huis)avonden, hebben we maandelijks een gezamenlijke open avond. Gedurende deze avond eten we samen, zingen we liederen en komt er vaak een inspirerende spreker langs. Daarnaast gaan we weekendjes weg, hebben we een feestelijk gala, gezellige borrels en diners. En omdat we deel uitmaken van het landelijke Navigatornetwerk van ruim 3500 leden, is er nog een aantal activiteiten die je eigenlijk niet mag missen, zoals het landelijke Focusweekend, de sportdag, het songfestival en de vele feestjes en borrels.

Missie & Visie

Navigators Studentenvereniging Delft is een christelijke studentenvereniging aangesloten bij Stichting de Navigators met het motto: ‘Christus kennen en Hem bekendmaken’, waarbij het fundament als volgt wordt verwoord in de visie ‘Elke student in Nederland in ontmoeting met Jezus brengen en hen uitdagen om Hem na te volgen zodat hun leven bijdraagt aan het zichtbaar worden van Zijn Koninkrijk in alle aspecten van de maatschappij.’

Navigators Studentenvereniging Delft is een groeiende en bloeiende studentenvereniging die op een missionaire manier in de studentenwereld wil staan. Wij zien deze vereniging als een middel van God om studenten een plek te geven waar ze samen met medestudenten kunnen genieten en groeien in hun relatie met Jezus. Op deze manier mogen we een lichtend licht zijn binnen de stad Delft en werkzaam zijn in Zijn Koninkrijk.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 18 januari 2020 om 18:44.

Bronnen: geen

Skip to content