Studiegids » Studentenverenigingen » K.l.i.c.h.é. in Amsterdam

K.l.i.c.h.é. in Amsterdam

We zijn een studievereniging in Amsterdam voor de studies Communicatie- en Informatiewetenschappen, Literature & Society en voor Media Kunst Design & Architectuur aan de Vrije Universiteit. We organiseren zowel studie-inhoudelijke activiteiten als sociale activiteiten. Ook kun je ieder jaar mee op studiereis naar mooie locaties!

Informatie over K.l.i.c.h.é.

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van K.l.i.c.h.é.. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Type vereniging:Studievereniging
Status vereniging:Actief
Doelgroep / instituut:Studenten CIW, MKDA en L&S aan de Vrije Universiteit
Url website:website
Stad:Amsterdam
Ontgroening:Nee


Geschiedenis van de vereniging

Al meerdere jaren actief!

Activiteiten:

Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd bij onze vereniging. Zo hebben we verschillende soorten borrels, gaan we op studiereis, of bijvoorbeeld schaatsen! Vind jij het super leuk om zelf ook activiteiten te verzinnen en te organiseren? Kom dan zeker bij onze activiteitencommissie en bepaal het mee!

Missie & Visie

Wij zijn een vereniging voor iedereen. Je bent altijd welkom bij ons en we willen ervoor zorgen dat iedereen zich op zijn of haar plek voelt binnen de vereniging. Dit kan als actief lid in een van onze commissies, maar zeker ook alleen voor bijvoorbeeld de boekenkorting of de leuke borrels en activiteiten die door onze vereniging georganiseerd worden!

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 31 oktober 2020 om 18:56.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud