Studiegids » Studentenverenigingen » Gumbo Millennium in Zwolle

Gumbo Millennium in Zwolle

Gumbo Millennium is de gezelligste studentenvereniging van Zwolle. De naam, Gumbo Millennium, betekent “al het goede in duizend jaar”. Het draait binnen de vereniging dan ook om alle dingen die het leven goed maken, gezelligheid en vriendschap voorop!

Bij Gumbo is iedereen welkom! Door de gezellige ongedwongen sfeer voel je je snel thuis binnen onze vereniging. Gumbo is een unieke toevoeging aan je studententijd waar je vrienden voor het leven maakt.

Informatie over Gumbo Millennium

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van Gumbo Millennium. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Type vereniging:Studentenvereniging
Datum opgericht:19-09-1991
Status vereniging:Actief
Huidige ledenaantal:185
Url website:website
Bestuur / kantoorlocatie:Campus 2-6
Stad:Zwolle
Jaarlijkse contributie:30
Ontgroening:Nee


Geschiedenis van de vereniging

Gumbo Millennium is op 19 september 1991 opgericht als studentenvereniging bij de HOIO, nu beter bekend als HBO-ICT, van de Hogeschool Windesheim. Inmiddels zijn we nu al heel wat jaartjes een algemene studentenvereniging, dus voor alle studenten!

In 1995 heeft Gumbo geholpen met de doorstart van Studentencafé Het Vliegende Paard. Sindsdien houden we daar bijna elke week wel een gezellige soosavond. Ook op andere momenten vind je er altijd Gumboërs, voor ons is het echt onze thuisbasis.

Activiteiten:

Bij ons kun je op de donderdagavond terecht om een biertje te komen drinken. Als Gumboërs houden we natuurlijk van een feestje dus organiseren we regelmatig de tofste thema avonden, van karaoke tot een rave cave, wij zijn er altijd voor te porren. Daarnaast worden er ook veel activiteiten georganiseerd. Zo organiseren we jaarlijks een landhuisweekend waarbij we met zijn allen er lekker een paar dagen tussenuit gaan.

Naast gezellige activiteiten zoals een barbecue of paintballen, hebben we ook veel activiteiten samen met onze sponsoren. Naast dat deze ook heel leuk en leerzaam zijn, is dat ook vaak een moment waarop je goede contacten op kan doen en ook een mooi (bij)baantje kan strikken.

Bovendien hebben we ook op Hogeschool Windesheim onze eigen huiskamer; Gumbo Plaza. Dit is een plek voor leden om tijdens en na schooltijd samen te komen, wat te kletsen en kopje koffie te drinken. Uiteraard hoort daar na school ook een lekker verfrissend biertje bij. Kom vooral een keer bij ons binnenlopen in T2.55!

Voor nieuwe leden organiseren we jaarlijks ook een eigen introductieweek. Tijdens deze introductie, wat geen ontgroening is, maak je kennis met alle mensen van je nieuwe lichting. Tijdens deze introductie worden hechte vriendschappen gesmeed en leer je Gumbo en de stad Zwolle goed kennen.

Missie & Visie

Wij willen een veilige maar vooral gezellige plek bieden tijdens en na je studie. Bij Gumbo doen we vaak niet al te moeilijk en vinden we dat iedereen mee moet kunnen doen. Zo geven we mensen een plek waar ze lekker zichzelf kunnen zijn zonder te veel zorgen!

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 8 oktober 2019 om 08:05.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud