Studiegids » Studentenverenigingen » [‘endzjin] S.V.E.I.A. in Almere

[‘endzjin] S.V.E.I.A. in Almere

Wij zijn de oudste en grootste vereniging die Almere kent. Wij zorgen ervoor dat elke student het beste uit zijn of haar studententijd kan halen. Dit doen wij in onze eigen Sociëteit; S.P.A. de Dromedaris, waar iedereen altijd op dinsdag en donderdag kan genieten van gezelschap van medestudenten en de vele activiteiten die georganiseerd worden. Ook stimuleren wij als vereniging de persoonlijke groei van studenten door hen de mogelijkheid te geven zich aan te sluiten bij een commissie binnen de vereniging. Zo kan een lid zelf kiezen bij wat voor commissies hij of zij zich zou willen aansluiten; of je nou wil leren hoe je een feest kan organiseren, bezig wil zijn met studentenhuisvesting of sportactiviteiten wil organiseren: [‘endzjin] biedt je hierin de kans te leren en te groeien. Naast commissies kent [‘endzjin] vier verschillende disputen. Ook zetten wij ons hard in voor goede doelen.

Informatie over ['endzjin] S.V.E.I.A.

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van ['endzjin] S.V.E.I.A.. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Type vereniging:Studentenvereniging
Datum opgericht:16 augustus 1998
Status vereniging:Actief
Doelgroep / instituut:Studenten
Huidige ledenaantal:300
Url website:website
Stad:Almere
Openingstijden Sociëteit / borrellocatie:Dinsdag: 22:00 uur - 2:00 uur Donderdag: 19:00 uur - 2:00 uur Sluitingstijd is een richtlijn. Onze sociëteit blijft open zolang het gezellig is.
Jaarlijkse contributie:50
Ontgroening:Nee


Geschiedenis van de vereniging

[‘endzjin] S.V.E.I.A. (dat staat voor StudentenVereniging Eerste In Almere) werd opgericht in 1998, door de eerste studenten aan de Instituut voor Information Engineering. Zonder vaste feestlocatie, we hadden toen nog geen Sociëteit, werden de eerste feesten georganiseerd in Almeerse kroegen of in de huiskamer van een studentenwoning. Na een aantal knallende introductieweken kreeg [‘endzjin] steeds meer leden en na heel veel gezeur en moeite kregen we dan eindelijk in 2002 onze eigen Sociëteit: Societas Primus Almeriensis (S.P.A.) de Dromedaris. Dit was ook wel hard nodig, want door de komst van meer opleidingen groeide [‘endzjin] flink! [‘endzjin] S.V.E.I.A. is voor alle studenten in Almere, ongeacht de opleiding of het studiejaar.

Activiteiten:

Wij beginnen het schooljaar altijd met een spetterende introductieweek voor eerstejaars studenten. Deze week organiseren wij samen met de andere studentenverenigingen in Almere. Hiernaast zijn er nog een aantal activiteiten die elk jaar terugkomen. Zo hebben wij de befaamde Back 2 School Party, een aantal keer per jaar een Cantus, gaan we zeilen met onze dochtervereniging en is wintersport zeker niet te missen. Onze activiteitencommissie organiseert onder andere themafeestjes, maar dat houdt onze jaarclubs en disputen zeker niet tegen om ook een goed feestje neer te zetten.

Missie & Visie

Wij willen een vereniging zijn waar leden zich thuis voelen door saamhorigheid, waardering en ontwikkeling. Leden begrijpen het belang van de vereniging en zijn gemotiveerd om een bijdrage te leveren. Ondanks onderlinge verschillen kan iedereen op een studentikoze en respectvolle manier met elkaar omgaan.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 29 december 2019 om 17:23.

Bronnen: geen

Skip to content