Studiegids » Studentenverenigingen » D.S.V. Nieuwe Delft in Delft

D.S.V. Nieuwe Delft in Delft

We zijn een kleine alternatieve vereniging die meer aanvoelt als een grote groep vrienden met een bar. We hangen rond in onze kroeg met bier, spelletjes, chille banken, een voetbaltafel, klusapparaten en eigenlijk alles dat je zou willen. We hebben veel verschillende commissies die een scala aan activiteiten en borrels organiseren. Onze leden zijn ook heel divers waardoor de vereniging snel verandert en je zelf ook snel verandering te weeg kan brengen. Wil je een nieuwe commissie oprichten? Heb je een idee voor een activiteit? We staan open voor alles en willen je graag helpen om iets tofs te organiseren in de sociëteit.

Informatie over D.S.V. Nieuwe Delft

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van D.S.V. Nieuwe Delft. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Type vereniging:Studenten gezelligheidsvereniging
Datum opgericht:27-10-1960
Status vereniging:Actief
Doelgroep / instituut:studenten in Delft
Huidige ledenaantal:150
Url website:website
Bestuur / kantoorlocatie:D.S.S. De Bolk
Stad:Delft
Openingstijden Sociëteit / borrellocatie:Wij zijn een besloten vereniging en altijd open voor leden.
Jaarlijkse contributie:105
Ontgroening:Nee

Foto's van D.S.V. Nieuwe Delft

D.S.V. Nieuwe Delft

Geschiedenis van de vereniging

60 jaar geleden kwamen er steeds meer studenten naar Delft en door die druk hebben een aantal leden van het DSC een nieuwe vereniging opgericht. Van het corporale begin zijn er slechts nog een aantal tradities overgebleven, maar ontgroenen doen we al lang niet meer. We zijn al een lange tijd een kleine alternatieve gezelligheidsvereniging die mee verandert met haar leden.

Activiteiten:

BBQ, Gotcha(iedereen krijgt een target die je af moet schieten met een waterpistool, als je af bent geef je jouw target door aan de persoon die jou af schoot, last man standing wint), Kerstdiner, wintersport, verschillende feesten en thema-borrels, ledenweekend(weekendje weg met de leden), LAN-party, filmmarathon, Kookwedstrijd, blikbierborrel(spullen in de soos, veel blikbier, we maken spullen kapot op harde muziek met blikbier), Archery tag, Bob Rossen.

Missie & Visie

Een open sfeer behouden en de mogelijkheid bieden aan leden om te doen wat ze willen.

Overige Informatie

We hebben een aquarium met vissen!
Onze leden maken eens in de zo veel tijd zelf een heleboel tosti’s die je als snack aan de bar kan bestellen. De recepten bedenken ze overigens ook zelf.
Lid van het Zeus-verbond(zusjesverenigingen)
Wij hebben doordeweeks ma-do een open eettafel. Aanmelden kan via noms.debolk.nl
Bij ons kan je lid worden in elk studiejaar, op elk moment van het jaar.
Veel van onze leden zijn ook lid bij de Vereniging Vrienden van Trui. Zij hebben een botter die ze zelf onderhouden en waar ze regelmatig mee gaan zeilen. Vind meer over hen op http://www.bu130.nl/

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 15 februari 2020 om 06:56.

Bronnen: geen

Skip to content