Studiegids » Studentenverenigingen » Christelijke Studentenvereniging Ichthus Rotterdam

Christelijke Studentenvereniging Ichthus Rotterdam

C.S.V. Ichthus Rotterdam is een interkerkelijke, christelijke studentenvereniging in Rotterdam voor zowel HBO als WO studenten. Met ongeveer vijfentwintig leden is de vereniging groot genoeg om verschillende activiteiten te ondernemen en klein genoeg om iedereen te kennen en hechte vriendschappen op te bouwen. Het karakter van Ichthus Rotterdam is zoals een familie; open en hecht. Hier maak je vrienden voor het leven!

Informatie over Christelijke Studentenvereniging Ichthus Rotterdam

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van Christelijke Studentenvereniging Ichthus Rotterdam. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Type vereniging:Christelijke studentenvereniging
Datum opgericht:11 april 1966
Status vereniging:Actief
Koepelorganisatie / netwerk:IFES Nederland
Huidige ledenaantal:35
Url website:website
Stad:Rotterdam
Jaarlijkse contributie:140
Ontgroening:Nee


Geschiedenis van de vereniging

Ichthus Rotterdam is 53 jaar geleden ontstaan. Elk jaar vieren we het bestaan van Ichthus tijdens de diesweek met een borrel en een gala.

Activiteiten:

Woensdagavond is onze vaste verenigingsavond. Drie keer in de maand zijn dit kringavonden waarop je met een klein groepje bij elkaar komt om gezellig samen te eten en een Bijbelstudie te doen. Eén keer in de maand is dit een avond waarop we met de hele vereniging samen eten en luisteren naar een spreker. Deze avonden sluiten we af met een gezellige borrel. Daarnaast zijn er nog andere activiteiten waarbij je je kan aansluiten. Zo hebben we vorig jaar een gezellig kerstdiner gehad, zijn we heel Rotterdam doorgefietst en testten we onze samenwerkingskwaliteiten in een escaperoom. Tijdens de diesweek in april vieren we de verjaardag van Ichthus met een borrel en gala. Twee keer in het jaar gaan we met de hele vereniging een weekendje weg en leer je elkaar echt goed kennen.

Missie & Visie

Binnen C.S.V. Ichthus Rotterdam draait het om twee dingen: God en gezelligheid. Het open karakter van onze vereniging staat hierbij centraal. Wij willen een plek zijn waar studenten zich thuis kunnen voelen en meer kunnen leren over God, zichzelf en elkaar.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 17 februari 2020 om 15:03.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud