Studiegids » Studentenverenigingen » C.S.V. Ichthus Nijmegen in Nijmegen

C.S.V. Ichthus Nijmegen in Nijmegen

Ichthus heeft ongeveer 45 leden die allemaal actief zijn binnen de vereniging. Hierdoor kent iedereen elkaar goed en zijn we een hechte, gezellige groep studenten met diverse studierichtingen, persoonlijkheden en verschillende kerkelijke achtergronden. We zijn erg betrokken met elkaar, waardoor er vaak mooie vriendschappen ontstaan.

Dinsdagavond is onze vaste ‘Ichthus-avond’. De avond begint altijd met een gezamenlijke maaltijd. De ene week is er een verenigingsavond waar we met de hele vereniging bij elkaar komen. De andere week is er een kringavond. Een kring bestaat uit ongeveer 7 leden waarmee je het gehele jaar samen een bijbelstudie volgt. Naast de bijbelstudies is het fijn om een kleinere groep echt goed te leren kennen!

Informatie over C.S.V. Ichthus Nijmegen

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van C.S.V. Ichthus Nijmegen. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Type vereniging:Christelijke studentenvereniging
Status vereniging:Actief
Koepelorganisatie / netwerk:Ichthus is onderdeel van CSN (Christelijke Studentenverenigingen Nijmegen)
Huidige ledenaantal:45
Url website:website
Stad:Nijmegen
Ontgroening:Nee


Geschiedenis van de vereniging

Ichthus Nijmegen is in 1969 opgericht, sinds 2001 zijn we officieel een vereniging geworden.

Activiteiten:

Wij hebben een divers scala aan activiteiten. Zo hebben we ontspanningsavonden, gezelligheidsavonden, Praise & Prayers, thema-avonden, kring en Algemene Ledenvergaderingen. De hoogtepunten van ons jaar zijn altijd het introweekend, het kerstdiner, het gala en de diesweek!

Missie & Visie

Geloof in je studententijd!

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 17 februari 2020 om 14:34.

Bronnen: geen

Skip to content