Studiegids » Studentenverenigingen » C.S.V. Ichthus in Arnhem

C.S.V. Ichthus in Arnhem

Ichthus Arnhem is een groep christelijke studenten die samen een kleinschalige, ongedwongen en persoonlijke vereniging vormen. Gezelligheid en diepgang gaan bij ons hand in hand. Aan de ene kant ondernemen we met elkaar gezellige, spannende en grappige activiteiten om plezier te hebben en de onderlinge banden te versterken. Aan de andere kant verdiepen we ons in de Bijbel en onderwerpen rond het christelijk geloof, om ons geloof op te bouwen, te verdiepen of te verbreden.

Informatie over C.S.V. Ichthus Arnhem

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van C.S.V. Ichthus Arnhem. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Type vereniging:Christelijke studentenvereniging
Datum opgericht:1975
Status vereniging:Actief
Doelgroep / instituut:Christelijke studenten
Koepelorganisatie / netwerk:Ichthus Landelijk en IFES
Huidige ledenaantal:16
Url website:website
Bestuur / kantoorlocatie:Geen vaste locatie
Stad:Arnhem
Openingstijden Sociëteit / borrellocatie:Geen sociëteit, elke donderdagavond gemiddeld van 17:30-22:30 een activiteit, kring of iets anders.
Jaarlijkse contributie:-100
Ontgroening:Nee


Geschiedenis van de vereniging

Sinds 1975 bestaan wij al. Wij waren eerst Pro Deo, toen Alpha Arnhem en dit jaar is het zevende jaar we in het Ichthus verband zitten als Ichthus Arnhem.

Activiteiten:

Elke donderdagavond hebben wij verenigingsavond. We eten met elkaar en er is een van onze altijd gezellige activiteiten. De ene week is dat een gezamenlijke, ludieke activiteit; bijvoorbeeld een spel, bowlen, boy’s & girls night, schaatsen of een filmavondje. De andere week komen we bij elkaar in kringen voor een Bijbelstudie of het bespreken van een onderwerp die te maken heeft met het christelijk geloof.

Missie & Visie

Missie:
Studenten samenbrengen in het Christelijk geloof.

Visie:
Ichthus Arnhem is een Christelijke studentenvereniging die gekenmerkt wordt door; openheid, gezelligheid, levendigheid en diepgang. Met leden die groeien en ontplooien in geloof en als persoon, naar elkaar omzien en zich allemaal inzetten voor de medemens en een geweldige studentenvereniging en -tijd.

Overige Informatie

We zijn betrokken met elkaar en onze medemensen in de stad Arnhem. We hebben fijne contacten met andere verenigingen en verwante organisaties. Zoals onze zusterverenigingen van het Ichthus Landelijk verband!

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 1 februari 2021 om 15:57.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud