Studiegids » Studentenverenigingen » AEGEE-Enschede in Enschede

AEGEE-Enschede in Enschede

AEGEE-Enschede is dé open gezelligheidsvereniging van Enschede. Dit houdt in dat de vereniging geen ontgroening heeft en dat je op elk moment lid kan worden! Bij ons maak je vrienden voor het leven en door ons open karakter kan iedereen zijn plek vinden.
Elke dinsdag en donderdag komen leden naar onze sociëteit Asterion, op de begane grond van de Pakkerij, om met elkaar te borrelen. Ook kent AEGEE jaarclubs, disputen, commissies en genootschappen. Op deze manier heb je de mogelijkheid om iedereen te leren kennen en jezelf te ontplooien
Als je voor AEGEE-Enschede kiest, kies je niet alleen voor een hele gezellige, open studentenvereniging met nieuwe vrienden in Nederland, maar wellicht ook in het buitenland.
Met ruim 160 zusterverenigingen die zich door heel Europa bevinden, is er altijd wat te doen!

Informatie over AEGEE-Enschede

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van AEGEE-Enschede. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Type vereniging:gezelligheidsvereniging
Datum opgericht:2 april 1987
Status vereniging:Actief
Koepelorganisatie / netwerk:AEGEE
Huidige ledenaantal:250
Url website:website
Bestuur / kantoorlocatie:Oude Markt 24, 7511GB Enschede
Stad:Enschede
Openingstijden Sociëteit / borrellocatie:Onze Sociëteit Asterion is elke dinsdag- en donderdagavond open voor een gezellige borrel! Op dinsdag van 20.30 tot 02.00 en donderdag van 21.00 tot 04.00.
Jaarlijkse contributie:60
Ontgroening:Nee

Foto's van AEGEE-Enschede

AEGEE-Enschede

Geschiedenis van de vereniging

AEGEE-Enschede is op 2 april 1987 opgericht door een enthousiaste groep van 20 studenten. Sinds die tijd is de vereniging uitgegroeid tot een van de grootste studentenverenigingen van Enschede met ongeveer 250 leden.
Sinds 1996 hebben we onze eigen sociëteit Asterion, gevestigd in de Pakkerij aan de Oude Markt.

Activiteiten:

Na de introductiedagen van de universiteit/hogescholen, waar je ons kan vinden op ons paviljoen, organiseren wij de HAIP (Het After Intro Programma). Dit zijn vier weken aan activiteiten en feestjes waar je AEGEE perfect en vrijblijvend kan leren kennen, dus kom zeker langs!
Ook in de rest van het jaar is er uiteraard genoeg te doen. Natuurlijk de wekelijkse borrels op dinsdag en donderdag, maar ook alles van kleine activiteiten, tot borrelhops naar andere AEGEE-locals, en grote feesten!

Missie & Visie

AEGEE-Enschede is een open vereniging waar je jezelf kan zijn. Je hebt hier de ruimte om jezelf te ontplooien, en vrienden voor het leven te maken!

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 21 oktober 2019 om 10:32.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud