Studiegids » Studentenverenigingen » AEGEE-Eindhoven in Eindhoven

AEGEE-Eindhoven in Eindhoven

AEGEE-Eindhoven is de lokale afsplitsting van AEGEE, dé Europese studentenvereniging. Met in totaal meer dan 200 steden en 10.000 leden, is dit misschien wel de grootste vereniging die er op dit moment bestaat. Onze focus ligt vooral op reizen, nieuwe mensen leren kennen door heel Europa, persoonlijke ontwikkeling, en natuurlijk kan wat bier niet ontbreken.

Informatie over AEGEE-Eindhoven

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van AEGEE-Eindhoven. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Type vereniging:Internationale studenten vereniging
Datum opgericht:22 november 1989
Status vereniging:Actief
Koepelorganisatie / netwerk:AEGEE
Url website:website
Bestuur / kantoorlocatie:Den Dolech 2, MF 0.090 5612 AZ Eindhoven
Stad:Eindhoven
Jaarlijkse contributie:22.5
Ontgroening:Nee


Geschiedenis van de vereniging

Opgericht in 1989 naar voorbeeld van eerder gestichte AEGEE afsplitsingen.

Activiteiten:

Om de week hebben we een gezellige borrel, en de tussenlichtende weken worden gevuld met etentje, trainingen of andere gezellige activiteiten zoals een spelletjesavond of een karaokewedstrijd.

Missie & Visie

Ons doel is om jongeren meer betrokken de maken met het Europa waar wij allemaal in leven op dit moment. Dit proberen we te bereiken door middel van uitwisselingen met andere universiteiten, reisjes om andere culture te ervaren, en bijeenkomsten met ruim 500 studenten vanuit heel Europa.

Overige Informatie

Mocht je interresse hebben, neem dan vooral contact met ons op. Dit kan via de mail (board@aegee-eindhoven.nl) of via Facebook (https://www.facebook.com/AEGEE.Eindhoven/)

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 17 februari 2020 om 14:40.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud