Studiegids » Sportverenigingen » ZSR Boreas in Zwolle

ZSR Boreas in Zwolle

Boreas is een studenten roei vereniging die zich in zet voor een sportieve studenten tijd. Want samen sta je sterker en dat doen wij niet alleen in de roeiboot maar ook met al onze andere activiteiten.

Informatie over ZSR Boreas

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van ZSR Boreas. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Naam vereniging:ZSR Boreas
Activiteiten:Roeien
Aantal leden / teams:180
Datum opgericht:18 maart 2004
Plaatsnaam:Zwolle
Website:website

Geschiedenis van de vereniging

Boreas is begonnen bij de burger vereniging ZRZV maar heeft sinds 2016 haar eigen gebouw. Door de jaren heen is de vereniging gegroeid naar 180 leden en maakt elke jaar weer indruk op de nationale roeiwedstrijden

Doel van de vereniging

Het doe van de vereniging is de studenten van ze het roeien aan leren en op deze manier een unieke band met elkaar te krijgen. Naast fanatiek sporten is er bij ons ook tijd voor een lekker biertje in onze eigen bar en organiseren we velen andere activiteiten.

Prestaties

In 2021 hebben we een zeer succesvol jaar gehad waarin onze eerste jaars roeiers 2de zijn geworden in een beginners veld( eerste tot derde jaars) daarnaast hebben we in 2021 de asopos najaarswedstrijd gewonnen in het H1x veld. Ook in de competitie kant doen we het erg goed. Onze dames dubbel 2 heeft de Najaarsbokaal gewonnen en de heren dubbel 4 is 2de geworden in de zelfde bokaal.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 12 januari 2022 om 08:57.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud