Studiegids » Sportverenigingen » UST Traiectum in Utrecht

UST Traiectum in Utrecht

UST Traiectum is een studenten sportvereniging wat gevestigd is bij Olympos. UST Traiectum is een tafeltennisvereniging. Wij zijn met 25 leden een relatief kleine vereniging, maar er is een stijgende trend in het aantal aanmeldingen! We hebben ook 2 teams die competitie spelen en regelmatig met de winst naar huis gaan. Wij trainen elke vrijdag van 19:15 tot 22:15 en zijn daarna regelmatig nog in het sportcafé of in de stad te vinden voor een borrel! Elke maand worden er activiteiten georganiseerd voor de leden, zoals spelletjesavonden, pubquizes en meer!

Informatie over UST Traiectum

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van UST Traiectum. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Naam vereniging:UST Traiectum
Activiteiten:Tafeltennis
Aantal leden / teams:25
Datum opgericht:22-11-2011
Plaatsnaam:Utrecht
Website:website

Geschiedenis van de vereniging

UST Traiectum is opgericht op 22 November 2011 door 4 vrouwen, vandaar dat onze clubkleur ook roze is! Traiectum is nu onder het beheer van het negende bestuur, wat natuurlijk betekent dat volgend jaar een lustrumjaar is! De vereniging is altijd heel hecht geweest en we hebben ook nog veel mensen die al jaren lid zijn. Laat dit je echter niet afschrikken! Wij zijn geen gesloten groep, maar ontvangen elk nieuw (potentieel) lid met open armen en leren ze graag kennen tijdens de training en borrel.

Doel van de vereniging

Het grootste doel van UST Traiectum is om in een sportieve omgeving gezelligheid en saamhorigheid te creëren onder haar leden. Wij willen graag dat mensen zich thuis voelen bij de vereniging en weten dat ze altijd bij de leden terecht kan. Daarnaast speelt Traiectum op competitief niveau ook op een hoger nvieau en is een potje serieus tafeltennis dus soms ook serieus van belang!

Prestaties

Kampioen midden-nederland (individueel) 2019-2020
Competitieoverwinningen

Verbonden aan

UST Traiectum is verbonden aan Olympos en de Utrechtse tafeltennisvereniging SVE, van wie we de zaal huren voor wedstrijden.

Overige Informatie

Om lid te zijn van UST Traiectum moet je ook lid worden van olympos door een OlymPas aan te schaffen. Voor studenten is deze 140 euro per jaar. Met de OlymPas heb je gelijk een sportschoolabonnement voor een jaar en mag je onbeperkt lid worden van sportverenigingen. De contributie voor UST Traiectum is als volgt: 20 euro per jaar voor studenten en 40 euro per jaar voor niet studenten. Mocht men competitie willen spelen, dan is er een extra contributie van 31 euro per seizoen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 2 november 2020 om 10:42.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud