Studiegids » Sportverenigingen » T.S.H.V. Camelot in Tilburg

T.S.H.V. Camelot in Tilburg

T.S.H.V Camelot is de studenten handbalvereniging van Tilburg! Wij zijn een vereniging voor en door studenten die houden van een balletje te gooien in de zaal of buiten op het zand. Na het sporten drinken we natuurlijk ook nog graag een biertje in het sportcafé! Inmiddels hebben we bijna honderd leden en daardoor is er voor iedereen een plekje in onze club. Al onze communicatie gaat bijvoorbeeld in het Engels en ook binnen de club wordt er veel Engels gesproken, waardoor ook internationals zeer welkom zijn! In het zaalseizoen hebben we op dinsdag om 18:00 uur in het Sports Centre in hall 2, hebben wij namelijk onze beginnerstraining en daarna om 19:30 uur volgt onze open training voor de gevorderde handballer. Naast meetrainen is er voor de dames ook de gelegenheid om competitie te spelen, wij hebben zowel een studententeam en een alumni-team die beide tweede klasse spelen. Helaas viel een paar jaar geleden het heren competitie team uit elkaar, maar de heren zijn natuurlijk als nog van harte welkom op de trainingen en activiteiten! Als vereniging geven wij elk jaar meerdere feesten, bezoeken we studentenhandbaltoernooien en organiseren we het legendarische familie weekend (verenigingsweekend) en voor maar 25 euro per jaar kun je hier bij zijn!
Als de zon eenmaal weer begint te schijnen, ruilen we de zaal in voor het zand! Ook dan zullen er trainingen zijn voor de verschillende niveau’s, wanneer deze precies zijn wordt later bekend gemaakt via onze sociale kanalen. Tijdens het beach handball seizoen gaan zowel de heren als de dames verschillende nationale en internationale wedstrijden spelen. Deze toernooien in binnen- en buitenland, net zoals de studententoernooien en natuurlijk het familieweekend, zijn altijd de activiteiten waar iedereen het hele jaar naar toe leeft. Het is namelijk een mooie combinatie van sportiviteit en gezelligheid, zowel op als buiten het veld.

Informatie over T.S.H.V. Camelot

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van T.S.H.V. Camelot. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Naam vereniging:T.S.H.V. Camelot
Activiteiten:Handbal
Aantal leden / teams:98
Datum opgericht:1992
Plaatsnaam:Tilburg
Website:website

Geschiedenis van de vereniging

We zijn begonnen als kleine studenten vereniging in 1992. We hebben sinds dien hoogte punten en dalen meegemaakt, maar blijven altijd een hechte vereniging. We zijn naast indoor gegroeid in beach handbal en hierin spelen wij internationaal. We hebben een zuster stichting waarmee wij samen jaarlijks het Camelot beach tournament organiseren in Oosterhout. We blijven langzaam groeien en trekken ook steeds meer internationale studenten aan.

Doel van de vereniging

Het doel van onze vereniging is handballen en natuurlijk samen naar activiteiten en borrels gaan voor de nodige gezelligheid!

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 25 maart 2020 om 13:13.

Bronnen: geen

Skip to content