Studiegids » Sportverenigingen » Studentenboardsportvereniging D.E.R.M. in Amsterdam

Studentenboardsportvereniging D.E.R.M. in Amsterdam

D.E.R.M. biedt je de mogelijkheid om boardsports zoals surfen, kiten, windsurfen, snowboarden, skaten of wakeboarden te beoefenen en te leren. Het is heel gemakkelijk van het materiaal gebruik te maken en de fijne kneepjes van het shredden te leren. Naast sporten zijn we ook zeker een gezelligheidsvereniging met een wekelijkse borrel en heel veel (surf) trips en feesten. D.E.R.M. heeft een erg open karakter en niets is verplicht!

Informatie over Studentenboardsportvereniging D.E.R.M.

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van Studentenboardsportvereniging D.E.R.M.. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Naam vereniging:Studentenboardsportvereniging D.E.R.M.
Activiteiten:Boardsports
Aantal leden / teams:500
Datum opgericht:1998
Plaatsnaam:Amsterdam
Website:website

Geschiedenis van de vereniging

D.E.R.M. is in 1998 opgericht als afsplitsing van L.A.N.X. Intussen is de vereniging uitgegroeid tot één van de grootste en gezelligste verenigingen van Amsterdam.

Doel van de vereniging

Het doel van D.E.R.M. is om iedereen een fantastische studententijd te bieden waarbij tolerantie vooropstaat. Iedereen is welkom en niets is verplicht. Wat ons bindt is de passie voor het (leren van) boardsports en oneindige gezelligheid. Je kan zo actief zijn in commissies als je zelf wil en professionele ervaring opdoen. Niks is te gek. We zijn alleen zelf wel een beetje gek. Te gek!

Verbonden aan

Zusterverenigingen DROP in Delft, STOKED in Maastricht en SPIN in Utrecht.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 7 december 2020 om 10:34.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud