Studiegids » Sportverenigingen » SPV Blue in Eindhoven

SPV Blue in Eindhoven

SPV Blue is een studentensportvereniging voor iedereen die graag wil weten hoe het is om als een luchtacrobaat door de lucht heen te vliegen. Binnen de vereniging kun je PaalFitness, Aerial Silks of Aerial Hoop beoefenen. Het beoefenen van deze sporten betekent dat je een workout doet voor je volledige lichaam, met een lichte focus op het bovenlichaam. Elk van deze disciplines heeft een introductie cursus die afgerond dient te worden voordat je in kunt stromen in de reguliere lessen. Deze cursussen worden door het Studenten Sportcentrum Eindhoven (SSCE) aangeboden en de reguliere lessen door SPV Blue zelf. De vereniging organiseert tevens activiteiten en evenementen voor leden, zoals een jaarlijkse showcase om vrienden en familie te laten zien welke geweldige dingen je allemaal geleerd hebt.
Heb je interesse om lid te worden van onze luchtacrobaten familie? Kijk op spvblue.nl of the website van het SSCE voor meer informatie!

Informatie over SPV Blue

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van SPV Blue. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Naam vereniging:SPV Blue
Activiteiten:PaalFitness, Aerial Silks & Aerial Hoop
Aantal leden / teams:80
Datum opgericht:6 september 2012
Plaatsnaam:Eindhoven
Website:website

Geschiedenis van de vereniging

De vereniging is in 2012 begonnen als studenten PaalFitness vereniging en heeft zich later uitgebreid met Aerial Silks lessen en sinds 2019 ook Aerial Hoop lessen. SPV Blue heeft de naam te danken aan de mogelijke blauwe plekken die je zou kunnen krijgen tijdens het beoefenen van de sporten. Hopelijk schrikt dit je niet af, want buiten een paar blauwe plekjes zul je zien dat het trainen van je lichaam op deze manier veel leuker is dan bij de normale fitness activiteiten.

Doel van de vereniging

Het doel van de vereniging is om PaalFitness neer te zetten als een krachtsport en siersport en hierbij mee te werken aan het verminderen van het stigma dat paaldansen met zich meebrengt. Daarnaast wil SPV Blue zich uitbreiden tot een gerespecteerde studentensportvereniging en studenten stimuleren om luchtacrobatiek te beoefenen.

Overige Informatie

Facebook: https://www.facebook.com/spvblue
Instagram: https://instagram.com/spvblueeindhoven

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 25 september 2020 om 11:03.

Bronnen: geen

Skip to content