Studiegids » Sportverenigingen » S.B.V Slopend in Delft

S.B.V Slopend in Delft

S.B.V. Slopend is een studenten buitensport vereniging gelegen in Delft. De voornaamste sport die we beoefenen is de survivalrun sport, een duursport waar je trailrunning combineert met (natuurlijke) hindernissen, denk hierbij aan balken, netten en touwen. Wij hebben een trainingslocatie op X Tu Delft waarop wel elke dag een training is.
Daarnaast organiseren we ook veel weekendjes weg, waar we lekker veel gaan sporten en ook aan Buschcraft doen. Ook gaan veel leden vaak op expedtities naar het buitenland.
Slopers staan vaak open om alle leuke gekke dingen die je bedenkt uit te voeren. Ook zijn we echte doorzetters, niet voor niets is onze slogan: Nét dat beetje meer!

Informatie over S.B.V Slopend

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van S.B.V Slopend. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Naam vereniging:S.B.V Slopend
Activiteiten:Survivalrun
Aantal leden / teams:150
Datum opgericht:05-01-2009
Plaatsnaam:Delft
Website:website

Geschiedenis van de vereniging

De vereniging is in 2009 opgericht door Frank, Koen en Kim. Vanaf 2011 hebben we onze eigen trainingsbaan waarop we bijna elke dag trainen. In 2012 hebben we onze eerste eigen survivalrun wedstrijd georganiseerd over de campus: De SurvivalStrijd.

Doel van de vereniging

Buitensport te promoten, specifiek gericht op Survivalrun, Buschcraft en expeditites en meer…

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 25 maart 2020 om 13:14.

Bronnen: geen