Studiegids » Sportverenigingen » NSVV Heyendaal in Nijmegen

NSVV Heyendaal in Nijmegen

NSVV Heyendaal is dé studenten volleybalvereniging in Nijmegen. De vereniging staat bekend om zijn gezelligheid, sportiviteit en de vele leuke activiteiten.

Heyendaal telt zo’n 210 leden verdeeld over 18 teams. Er zijn 13 damesteams, waarvan het 1e team 2e divisie speelt en het 13e team uitkomt in de 4e klasse. Bij de mannen zijn er 5 teams, waar het niveau varieert van de 3e divisie tot de 3e klasse. Er is dus voor ieder wat wils!
Alle teams trainen wekelijks op de maandagavond en de teams die promotieklasse of hoger spelen, dit zijn dames 1, 2, 3 en 4 en heren 1 en 2, trainen óók op de woensdagavond. De meeste Heyendaalteams (11 teams) spelen wedstrijden op de donderdagavond. De andere 7 teams spelen op zaterdag, dit zijn voornamelijk de hoogste teams. Al onze teams spelen in de Nevobo competitie en spelen thuiswedstrijden in het Radboud Sportcentrum. Na de wedstrijden wordt er vaak nog een drankje gedaan en is het vaak erg gezellig in onze stamkroeg Café Daen.

Ieder jaar organiseert Heyendaal allerlei leuke activiteiten, met behulp van de vele commissies. Zo kun je ieder jaar mee op een weekend weg (met cantus) en worden er dingen zoals Diner Rouler, een pubquiz, een gala, een kroegentocht en een eindfeest georganiseerd. Verder is er eens in de zoveel tijd een themaborrel waar vaak veel Heyendalers aanwezig zijn en hier een mooi feestje van maken.
Ook wordt er ieder jaar een grasvolleybaltoernooi en een beachvolleybaltoernooi georganiseerd. Voorafgaande aan dit beachvolleybaltoernooi worden er ook wekelijks beachvolleybaltrainingen aangeboden.

Kortom, Heyendaal biedt de perfecte combinatie van volleybal en gezelligheid!

Informatie over NSVV Heyendaal

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van NSVV Heyendaal. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Naam vereniging:NSVV Heyendaal
Activiteiten:Volleybal
Aantal leden / teams:210
Datum opgericht:september 1967
Plaatsnaam:Nijmegen
Website:website

Geschiedenis van de vereniging

Nijmeegse Studenten Volleybal Vereniging (NSVV) Heyendaal is opgericht in 1967. Sindsdien is deze mooie vereniging alleen maar gegroeid en telt het nu maar liefst 13 vrouwen en 5 mannenteams met in totaal zo’n 210 actieve leden.

Doel van de vereniging

Het doel van NSVV Heyendaal is om volleyballende Nijmeegse studenten bij elkaar te brengen. Zowel het volleyballen als de gezelligheid is erg belangrijk binnen de vereniging.

Prestaties

/

Verbonden aan

NSVV Heyendaal valt samen met alle andere Nijmeegse studenten sportverenigingen onder de NSSR (Nijmeegse Studenten Sport Raad).

Overige Informatie

/

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 30 juni 2020 om 09:45.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud