Studiegids » Sportverenigingen » N.S.H.C. Apeliotes in Nijmegen

N.S.H.C. Apeliotes in Nijmegen

Apeliotes is dé studentenhockeyvereniging van Nijmegen. Sinds 1987 kan Apeliotes niet ontbreken voor de hockeyliefhebbende student. Naast een spannende competitie organiseren wij wekelijkse borrels, activiteiten en vakanties. Daardoor zijn wij de perfecte combinatie van een hockeyclub en een studentenvereniging!

Informatie over N.S.H.C. Apeliotes

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van N.S.H.C. Apeliotes. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Naam vereniging:N.S.H.C. Apeliotes
Activiteiten:Hockey
Aantal leden / teams:450
Datum opgericht:8 oktober 1987
Plaatsnaam:Nijmegen
Website:website

Geschiedenis van de vereniging

Op 8 oktober 1987 werd N.S.H.C. Apeliotes opgericht. Sindsdien zijn we erg gegroeid, wij hebben er een extra veld bijgekregen en ons aantal leden is flink gegroeid: nu ruim 450. De naam Apeliotes stamt af van de God van de Oostenwind. Wij zijn bij uitstek een vereniging met een eigen karakter waar gezelligheid en sportiviteit voorop staat: een club vóór en dóór studenten!

Doel van de vereniging

N.S.H.C. Apeliotes onderscheidt zich als een vereniging door een groot actief ledenbestand. Ieder jaar is het doel dat ieder lid lekker kan sporten en daarna uiteraard terecht kan voor een leuke derde helft. Op de borrels en activiteiten staat gezelligheid voorop en kan je laagdrempelig kennismaken met andere Apelioten. In onze sociëteit is het iedere zondag na de wedstrijden een feest!

Prestaties

Naast de gezelligheid onderscheid N.S.H.C. Apeliotes zich ook landelijk op hockeyniveau. Vergeleken met andere studentenhockeyverenigingen hockeyen onze prestatieteams op een hoog niveau: Dames 1 eerste klasse en Heren 1 tweede klasse.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 1 februari 2021 om 15:44.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud