Studiegids » Sportverenigingen » Messed Up in Enschede

Messed Up in Enschede

Messed Up is de studenten sport vereniging voor floorball & unihockey van de Universiteit Twente. Floorball is een
snelle, spannende zaalsport die elementen van ijshockey en zaalhockey
combineert. Teams spelen tegen elkaar met sticks en een lichte plastic
bal. (https://www.youtube.com/watch?v=zdYRRCxnEDY) Hier kun je een kleine impressie van Floorball vinden.
Verder is Messed Up ook vooral een gezellig vereniging. We doen vaak na training nog gezellig een drankje in de kantine van het sportcentrum. Verder is er ongeveer elke maand nog een activiteit als een pokeravond, lasergamen of iets anders leuks. De vereniging heeft een ons-kent-ons-sfeer en na een jaartje behoor je tot de harde kern.

Informatie over Messed Up

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van Messed Up. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Naam vereniging:Messed Up
Activiteiten:Floorball / unihockey
Aantal leden / teams:40
Datum opgericht:18 mei 2005
Plaatsnaam:Enschede
Website:website

Geschiedenis van de vereniging

Sinds de oprichting in mei 2005 is Messed Up uitgegroeid tot een volwaardige vereniging met ongeveer 40 leden.

Doel van de vereniging

Het doel van Messed Up is bevorderen van de Floorball sport in Nederland. We doen dit vooral door trainingen aan te bieden voor al onze leden op verschillende niveaus.

Overige Informatie

Over floorball
Floorball is een zomervariant van ijshockey. Het is ontstaan in Scandinavie en wordt steeds bekender in de rest van Europa. Floorball wordt gespeeld in een sporthal, op normale schoenen, met een kunststof stick en een kunststof bal. Het veld is 40 bij 20 meter en wordt omringd door een boarding. Floorball wordt gespeeld met 5 veldspelers en een keeper en ontleent veel spelregels aan ijshockey. Een groot verschil is, dat je geen extra bescherming aan hebt en daarom mogen er geen bodychecks uitgedeeld worden. Floorball is een enorm snelle sport waarbij je nooit stil staat. Het vergt een goede conditie en veel wisselspelers, aangezien de lichte bal door het veld vliegt en het spel snel op en neer gaat.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 25 mei 2020 om 13:51.

Bronnen: geen