Studiegids » Sportverenigingen » GSTTV Idéfix in Groningen

GSTTV Idéfix in Groningen

GSTTV Idéfix is de Groninger tafeltennisvereniging voor alle studenten. Het maakt bij ons niet uit of je een beginner bent of al ervaring hebt met tafeltennis. Onze trainingen worden in het Engels gegeven, dus ook internationale studenten zijn van harte welkom. We hebben leden van alle niveaus en trainen twee keer per week. Elke maand worden er sociale activiteiten georganiseerd; zoals een board game night, bowlen of een escape room. Daarnaast is het mogelijk mee te doen aan toernooien en organiseren we elk jaar onze eigen clubkampioenschappen.

Informatie over GSTTV Idéfix

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van GSTTV Idéfix. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Naam vereniging:GSTTV Idéfix
Activiteiten:Tafeltennis
Aantal leden / teams:40
Datum opgericht:1 april 1971
Plaatsnaam:Groningen
Website:website

Geschiedenis van de vereniging

De club is in 1971 opgericht. Het aantal leden wisselt nog wel eens, maar elk jaar zijn er weer genoeg gezellige (internationale) studenten die graag willen tafeltennissen.

Doel van de vereniging

Het bieden van tafeltennistrainingen voor alle niveaus, waarbij ook gezelligheid en leuke activiteiten hoog in het vaandel staan!

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 25 maart 2020 om 13:14.

Bronnen: geen