Studiegids » Sportverenigingen » G.S.W.C. “The Bares” in Groningen

G.S.W.C. “The Bares” in Groningen

Study who cares? Join the Bares.

In 1990 begonnen als een waterski subclub van Vindicat, nu uitgegroeid tot de enige studenten wakeboard vereniging van heel Nederland. G.S.W.C. “The Bares” combineert passie voor sport met echte gezelligheid. Het maakt niet uit of je al bekend bent met boardsports of dat je nog nooit een plank onder je voeten hebt gehad, onze ca. 130 leden helpen je graag! We zijn van april tot en met oktober 3 keer per week te vinden op het mooie harkstedermeer, wat onderdeel is van onze wakeboardbaan, Break-Out Grunopark.

We organiseren naast wakeboarden de nodige activiteiten, zo ook op Vindicat. Onze ALV’s vinden plaats in de mensa en daarnaast worden activiteiten zoals onze dies op Vindicat gehouden. Hiernaast organiseren wij een maandelijkse borrel in de toeter, wakeboard trips en trainingskampen. Daarnaast heb je laagdrempelig de mogelijkheid om deel te nemen aan een van onze commissies. Word je snel goed, dan kan je lid van ons wedstrijdteam, de Pro-Beren worden.

Informatie over G.S.W.C. "The Bares"

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van G.S.W.C. "The Bares". Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Naam vereniging:G.S.W.C. "The Bares"
Activiteiten:Wakeboarden
Aantal leden / teams:131
Datum opgericht:01-10-1990
Plaatsnaam:Groningen
Website:website

Geschiedenis van de vereniging

Al weer een tijdje geleden, in 1990, is G.S.W.C. “The Bares” opgericht door een stel waterski-minded leden van het Groninger Studenten Corps, Vindicat Atque Polit, die de sport graag met meer leden wilden delen. Klassiek Skiën was de standaard. Nadat je een rondje kon waterskiën mocht je het proberen op een ‘monoski’ of voor de echte dudes een ‘trickski’. De die-hards deden aan schansspringen en barefooten. Aan dit laatste ontleent de vereniging dan ook zijn naam. Nadat de wakeboards hun intrede maakten in Nederland zijn de waterski’s voorgoed vervangen voor wakeboards.

Doel van de vereniging

Wakeboarden en gezelligheid naast de baan

Verbonden aan

Subclub van Vindicat atque Polit

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 7 december 2020 om 10:34.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud