Studiegids » Sportverenigingen » G.S.B.V. Tweeslag in Groningen

G.S.B.V. Tweeslag in Groningen

G.S.B.V. Tweeslag is de eerste en enige beachvolleybal vereniging voor studenten. Bij Tweeslag wordt op verschillende niveaus beachvolleybal gespeeld en daarnaast is Tweeslag een erg gezellige en hechte vereniging. Er worden het hele jaar door ontzettend leuke en sportieve activiteiten, evenementen en borrels georganiseerd. Bij Tweeslag kan je op jouw niveau (leren) beachvolleyballen en heb je de meest gezellige tijd tijdens jouw studententijd, hier in Groningen. De vereniging telt verschillende commissies en een enthousiast bestuur waarin je actief kan worden.

Informatie over G.S.B.V. Tweeslag

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van G.S.B.V. Tweeslag. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Naam vereniging:G.S.B.V. Tweeslag
Activiteiten:Beachvolleybal
Aantal leden / teams:300
Datum opgericht:19 mei 2004
Plaatsnaam:Groningen
Website:website

Geschiedenis van de vereniging

G.S.B.V. Tweeslag is opgericht op 19 mei 2004 tijdens de ALV van V.V. Kroton door het eerste bestuur. De vereniging telde in haar eerste jaar al 100 leden en in de daaropvolgende jaren is dit aantal sterk gegroeid. Momenteel telt de vereniging rond de 300 leden. Door de jaren heen is het niveau gegroeid, in het begin werd er alleen op lage niveaus gespeeld, maar inmiddels hebben wij leden op vrijwel ieder niveau, van recreatief tot eredivisie. Eerst werden er twee trainingsperiodes aangeboden, maar inmiddels zijn dit er vier, waardoor er het hele jaar door getraind kan worden. Tweeslag is nog steeds een jonge en bloeiende vereniging en ieder jaar telt de vereniging weer meer enthousiaste leden.

Doel van de vereniging

Het doel van de vereniging is de beoefening en bevordering van de beachvolleybalsport onder studenten. Er kan het hele jaar door, verdeeld over vier verschillende trainingsblokken, bij Tweeslag getraind worden. Ook in de winter tijdens het winterblok wordt er getraind, er wordt dan indoor getraind. In de zomerblokken wordt er buiten in het zonnetje getraind op de velden bij de ACLO. Elke maand wordt er een toernooi georganiseerd. In mei wordt Tweeslag Beach georganiseerd, een groot toernooi aan de Hoornseplas. Naast beachvolleyballen is Tweeslag ook een erg gezellige vereniging. Zo is er elke maand een borrel, doet Tweeslag mee aan de Batavierenrace en gaat de vereniging elke zomer een weekend naar Ameland om te feesten en om mee te doen aan het SBVC (Summer Beach Volleyball Circuit) op Ameland. Er wordt sinds kort ook elk jaar een divisie toernooi georganiseerd en Tweeslag is ook nauw betrokken bij DELA Eredivisie op de Grote Markt. Kortom wordt er het hele jaar door fanatiek beachvolleybal gespeeld en worden er gezellige evenementen en activiteiten georganiseerd. Dit laatste zou niet mogelijk zijn geweest zonder Tweeslag haar vele actieve leden, die in verschillende commissies van alles binnen Tweeslag organiseren en mogelijk maken.

Overige Informatie

Ben jij nou geïnteresseerd om bij Tweeslag te komen beachvolleyballen en om misschien wel actief te worden? Check dan vooral de website, zoek ons op tijdens de KEI-week of stuur een mailtje naar de secretaris!

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 25 mei 2020 om 13:51.

Bronnen: geen