Studiegids » Sportverenigingen » Force Elektro in Delft

Force Elektro in Delft

Onze vereniging heeft meerdere teams die meedoen in de nationale competitie, van recreatief tot ons eerste team dat in 2019 nationaal kampioen is geworden! Naast Ultimate bieden we ook vele leuke activiteiten en feestjes aan gedurende het jaar. Bij deze activiteiten ontmoet je de rest van onze leden, waarvan ongeveer de helft internationaal is.

Informatie over Force Elektro

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van Force Elektro. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Naam vereniging:Force Elektro
Activiteiten:Ultimate Frisbee
Aantal leden / teams:105
Datum opgericht:1993
Plaatsnaam:Delft
Website:website

Geschiedenis van de vereniging

Force Elektro is in 1993 opgericht. Sinds dien is het aantal leden gestaag gegroeid en de laatste jaren is dat steeds sneller aan het gaan. In de afgelopen 3 jaar is ons aantal leden zelfs verdubbeld!

Doel van de vereniging

Wij hebben drie belangrijkste doelen als club: sport, sociaal en academische hulp. Ultimate Frisbee spelen op alle niveaus is waarvoor mensen bij de vereniging komen, dus dit is natuurlijk een belangrijk doel om voor al onze leden beschikbaar te maken. Daarnaast is een sportvereniging ook dé plek om nieuwe mensen te ontmoeten. Om hier ruimte voor te creëren worden activiteiten georganiseerd om ook mensen uit andere teams te leren kennen. Academisch proberen wij onze leden te helpen door momenten te organiseren waar ouderejaars nieuwe studenten helpen bij het studeren.

Prestaties

Force Elektro 1 nationaal kampioen 2019 nfb outdoor competitie.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 25 mei 2020 om 13:51.

Bronnen: geen