Studiegids » Sportverenigingen » E.S.T. Fellenoord in Eindhoven

E.S.T. Fellenoord in Eindhoven

Fellenoord is dé studententennisvereniging van Eindhoven en tevens de allergrootste en natuurlijk gezelligste studentensportvereniging van de stad. De ideale manier dus om tennis en gezelligheid te combineren in je studententijd! Voor elke tennisser heeft Fellenoord wat te bieden. Van de beginner die nog nooit een racket heeft vastgehouden, tot de gevorderde tennissers met jaren aan ervaring. Voor slechts €5 kun je bij ons al een half jaar lang trainen, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden om te tennissen! Zo hebben we bijvoorbeeld iedere woensdagavond clubavond, waar alle leden welkom zijn om een balletje te komen slaan en daarna gezellig een biertje te drinken in het paviljoen. Ook naast de baan valt er natuurlijk genoeg te beleven bij Fellenoord. Iedere eerste donderdag van de maand hebben we bijvoorbeeld een borrel in onze stamkroeg ‘t Lempke! Hier organiseren we ook drie keer per jaar een groot seizoensfeest.

Informatie over E.S.T. Fellenoord

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van E.S.T. Fellenoord. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Naam vereniging:E.S.T. Fellenoord
Activiteiten:Tennis
Aantal leden / teams:600
Datum opgericht:december 1970
Plaatsnaam:Eindhoven
Website:website

Geschiedenis van de vereniging

E.S.T. Fellenoord bestaat sinds 1970, en dat betekent dat we dit jaar (2020) onze 50e verjaardag mogen vieren. De club is klein begonnen maar ondertussen de grootste studentensportvereniging van de stad.

Doel van de vereniging

Het doel van Fellenoord is om iedere student in Eindhoven te laten tennissen, op elk niveau. Daarnaast bieden we genoeg mogelijkheid voor iedereen om zichzelf te ontwikkelen, op en naast de baan. Met 21 verschillende commissies, die naast tennis ook ingericht zijn op andere activiteiten zoals het organiseren van de wintersport, seizoensfeesten en ons clubblad is er voor iedereen wat passends te vinden.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 25 maart 2020 om 13:14.

Bronnen: geen

Skip to content