Studiegids » Sportverenigingen » E.S.S.V. Avalanche Boarders in Eindhoven

E.S.S.V. Avalanche Boarders in Eindhoven

Avalanche Boarders is een vereniging waarbij een relaxte sfeer hangt en er samen genoten wordt van veel verschillende boardsports. Alles is heel erg vrijblijvend en iedereen kan met veel plezier boarden op hun eigen niveau. Door het enthousiasme naar elkaar toe is het super gemakkelijk om nieuwe dingen te leren. Er is altijd wel iemand die je wilt aanmoedigen of tips wilt geven. Wekelijks genieten wij van skate- en snowboardsessies, en gezellige (online) borrels, afgewisseld met een Jump sessie in JumpXL en externe sessies naar Landgraaf of externe skateparken. Naast deze leuke activiteiten, kunnen wij ook meteen aantrekkelijke prijzen aanbieden voor het snowboarden in Montana Snowcenter, indoor skateboarden bij Area51, borrelen bij cafe de Altstadt Eindhoven, gratis onderhoud bij Intersport Biggelaar en JumpXL. Speciale evenementen worden ook georganizeerd regelmatig georganizeerd zoals een snowboard info avond, longboard trips, of een skate BBQ. Verder zijn andere alternatieven ook altijd heel erg welkom, als er maar enthousiasme voor is. Naast deze activiteiten gaan we ook op meerdere snowboard vakanties en surfvakanties, die onder andere de hoogtepunten van ons jaar vormen. Ben je al een boarder of een boarder-to-be? Dan ben je bij ons op het goede adres! Stay stoked!

Informatie over E.S.S.V. Avalanche Boarders

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van E.S.S.V. Avalanche Boarders. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Naam vereniging:E.S.S.V. Avalanche Boarders
Activiteiten:Snowboarden, surfen, wakeboarde, skateboarden, longboarden
Aantal leden / teams:45
Datum opgericht:1999
Plaatsnaam:Eindhoven
Website:website

Geschiedenis van de vereniging

Avalanche Boarders is onstaan in 1999, en orgineel gevormd door een groep vrienden die samen hun passie deelden voor Snowboarden. Zij waren ook de eerste die begonnen met het organiseren van het wel-bekende StuWi (Studenten Wintersport). Door de jaren heen ontwikkelde de vereniging zich steeds meer als een all-round boardsport vereniging, waarbij er surf trips werden georganiseerd, wekelijkse skate-sessies, wakeboard sessies en longboard sessies. Tot de dag van vandaag worden deze sporten nog steeds met evenveel ethousiasme gerepresenteerd door onze vier commissies: snow, street en beach. Al kort daarna werd ook de party commissie en de media commissie opgezet. Deze zorgen voor onvergetelijke feestjes/borrels en de representatie van onze vereniging door middel van social media en coole edits.

Doel van de vereniging

Het doel van de vereniging is om mensen samen te brengen, die een passie/interesse voor boardsports gemeen hebben. Deze boardsports willen wij toegankelijk een aantrekkelijk aanbieden voor een boarder van elk niveau. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de leden zich thuis voelen binnen onze vereniging en mooie herinneringen kunnen maken met elkaar.

Prestaties

– Organisatie van 3 vette snowtrips
– Organisatie van 2 onvergetelijke surftrips
– Aantrekkelijke kortingen
– Elke week meerdere board-activiteiten

Verbonden aan

Regelmatig hebben wij samenwerken met onze zusterverenigingen in Delft (Drop), Utrecht (Spin), Amsterdam (Derm) met o.a. het grote boardsport feest en snowtrips.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 7 december 2020 om 10:34.

Bronnen: geen

Skip to content