Studiegids » Sportverenigingen » D.S.T.V. Aloha in Enschede

D.S.T.V. Aloha in Enschede

De Drienerlose Studenten Triathlon Vereniging Aloha is dé studenten triathlon vereniging van Nederland en al helemaal die van Enschede! Het is de club waar velen kennis maken met de triathlon sport en de club die ieders liefde voor triathlon laat aanwakkeren. De club zit vol triathlonenthousiastelingen waardoor je veel van de triathlon opsteekt. Ook buiten de sport om is het een hechte vereniging waar iedereen elkaar kent, voor elkaar klaar staat en waar vriendschappen ontstaan. Ook is er veel mogelijk binnen de vereniging en worden er vaak spontane activiteiten bedacht door leden zelf.

Mocht je in Enschede studeren of werken aan de UT of het Saxion, ben je van harte welkom om mee te trainen! Ook als je nog helemaal nooit aan een triathlon hebt gedaan of als je alleen borstcrawl wil leren zwemmen of als je alleen voor de Batavierenrace je loopcapaciteiten wilt verbeteren. Laat je niet afschrikken door de gedachte dat er alleen maar toppers bij Aloha rondlopen. Juist een studenten triathlon vereniging is een uitstekende manier om voor het eerst met triathlon kennis te maken. Er is vrijwel niemand die vanaf de jeugd triathlon beoefend en daarom hebben alle leden van Aloha wel een of twee zwakke onderdelen. Daarom is er een enorme variatie in niveau, waardoor je altijd met mensen van je eigen niveau kan trainen.

Informatie over D.S.T.V. Aloha

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van D.S.T.V. Aloha. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Naam vereniging:D.S.T.V. Aloha
Activiteiten:triathlon
Aantal leden / teams:52
Datum opgericht:10 Oktober 1994
Plaatsnaam:Enschede
Website:website

Geschiedenis van de vereniging

Vanuit de UT-Triathlon organisatie is de vereniging DSTV Aloha ontstaan. Het is officieel opgericht op 10 oktober 1994.

Doel van de vereniging

Zwemmen, fietsen en/of lopen. Waarbij de gezelligheid tijdens/na de training op nummer 1 staat.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 7 december 2020 om 10:34.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud